Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це ж Росія!Лорена, якщо десь на офіційних порталах з'явиться інформація щодо цього, то так.
не хочу вас расстраивать)) но это нефига не полномочия минюста)))Це ж Росія!
️Мін'юст дозволив не платити грошей кредиторам які пов'язані з росією (і звичайно державі).
? Але є виняток для росіян, які живуть на законних підставах в Україні, вони повинні будуть сплатити усі борги кредиторам!
Телеграмна служба новин | Підписатися
Ну що вам на це відповісти...Це ж Росія!
️Мін'юст дозволив не платити грошей кредиторам які пов'язані з росією (і звичайно державі).
? Але є виняток для росіян, які живуть на законних підставах в Україні, вони повинні будуть сплатити усі борги кредиторам!
Телеграмна служба новин | Підписатися
Та в мене там вже більше року прострочка)Ну що вам на це відповісти...
Не платіть, якщо так бажаєте. Довіряйте інформації в телеграм каналі. Якщо будуть складності та якщо подадуть до суду - юристи на форумі завжди готові будуть допомогти
Поки нічого не подавали)Та в мене там вже більше року прострочка)
Дав би Бог щоб скінчилася війна в першу чергу! А як ще тим всім конторам і альфі дадуть під зад то буде ще один новий рік!)Лорена, так вони зараз і не подадуть))
Для подачі позову потрібно хоча щоб війна скінчилася. А там вже буде видно. Може вишвирнуть його під зад коліном і ніхто нікому нічого не винен
То дві мої мрії) 1ша -це перемога України, а друга - це щоб альфа банк геть зваливДав би Бог щоб скінчилася війна в першу чергу! А як ще тим всім конторам і альфі дадуть під зад то буде ще один новий рік!)
Та ще десь писало що альфа банк полетів економічно. Бо там всі акціонери Росія!То дві мої мрії) 1ша -це перемога України, а друга - це щоб альфа банк геть звалив
Я там 2 кредити маю, не плачу. Окупанта кормити не буду!Та ще десь писало що альфа банк полетів економічно. Бо там всі акціонери Росія!