ТакаСобіЧукча
Форумчанин
- Дописи
- 72
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
ТакаСобіЧукча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, Таліон/АФК турбують добре оточенняОсь таке повідомлення сьогодні отримала.
Як на це реагувати?
З того що мені відомо то одній людині вже телефонували.Він не встиг взяти телефон то йому відправили смс.з проханням про зворотній зв'язок.
Та я вже це зрозуміла.В моїй телефонній книзі багато навіть мені не відомих людейТак, Таліон/АФК турбують добре оточення
Привіт. Я за два місяці закрила їх за тіло + 1к зверху. Але обзвонили оточенняОсь таке повідомлення сьогодні отримала.
Як на це реагувати?
З того що мені відомо то одній людині вже телефонували.Він не встиг взяти телефон то йому відправили смс.з проханням про зворотній зв'язок.
Для мене страшніше за колекторів тільки мій чоловік. Не добре буде якщо колектори дійдуть до його родиниПривіт. Я за два місяці закрила їх за тіло + 1к зверху. Але обзвонили оточення
А чому так, якщо не секрет?Для мене страшніше за колекторів тільки мій чоловік
В як і де написати скаргу в НБУ?ой как круто)))) вот этот скрин и жалобу в НБУ)))
Мій чоловік ніколи не вглублювався в питання фінансів.Він заробляє кошти я ними розпоряджаюся.Тому що,куди і скільки він немає і зеленого поняття.Ми обоє працюючі.Коли розмови заходять про фінанси то він і слухати нічого не хоче.І починаються сварки.Тому далі тему я не розвиваю бо вважаю що в цьому потрібен спокій.В плані фінансів я не вважаю його стресостійким тому не можу наперед сказати які можуть бути його дії а тому і боюся його реакції.А чому так, якщо не секрет?
НБУ - скаргаВ як і де написати скаргу в НБУ?
Я теж не реагую більше на них. Смс слали усім підряд, дзвінки. До побаченняТа я вже це зрозуміла.В моїй телефонній книзі багато навіть мені не відомих людейне знаю як так сталося,просто з часом назбиралося.Хай дзвонять на здоров'я
![]()
ДякуюНБУ - скарга
![]()
а таке не присилали?Я теж не реагую більше на них. Смс слали усім підряд, дзвінки. До побачення![]()
Присилали ніби.на електронній пошті знайшла від Таліон досудову вимогуа таке не присилали?
Досудову вимогу вони мені рік тому прислали, потім чи то Афк, чи то Таліон прислали, що достроково розривають договір, зараз знову вилізлиПрисилали ніби.на електронній пошті знайшла від Таліон досудову вимогу
Сьогодні мені вдалося домовитися з ними за тілоДосудову вимогу вони мені рік тому прислали, потім чи то Афк, чи то Таліон прислали, що достроково розривають договір, зараз знову вилізли
Регулярноа таке не присилали?
Я їм писала коли матиму гроші, і як згодна оплатили. Нуль на масу.Сьогодні мені вдалося домовитися з ними за тіло
На мене сьогодні до суду подають навіть ті, кому я пролонгаціями тіло закрила. Другий рік подають. Ці вже рік, перед цим анкету скинули "ще шоб до суду ми могли подать". Я така " ви шо, куку?Регулярно![]()
А який строк договору?Досудову вимогу вони мені рік тому прислали, потім чи то Афк, чи то Таліон прислали, що достроково розривають договір, зараз знову вилізли
Минулого року вони прислали про дострокове розірвання через 3 чи 4 місяці, саме вони. А їм передали через 3 місяця протермінування. Шо ті, шо ті не вміють спілкуватись. Афк взагалі постійно плутає кантору, яка передала їм кредитА який строк договору?
Забагато нахапали кредитних портфелів. Або придбали неповні дані боржників нелегально.Афк взагалі постійно плутає кантору, яка передала їм кредит