АФК АФК погрози

• Автор теми Автор теми ТакаСобіЧукча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

ТакаСобіЧукча

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
33
Бали
33
ТакаСобіЧукча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось таке повідомлення сьогодні отримала.
Як на це реагувати?
З того що мені відомо то одній людині вже телефонували.Він не встиг взяти телефон то йому відправили смс.з проханням про зворотній зв'язок.

Вкладення

• Screenshot_2025-08-18-11-37-35-603_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2025-08-18-11-37-35-603_com.viber.voip.webp
    91.1 Кб · Перегляди: 303
Як на це реагувати?
З того що мені відомо то одній людині вже телефонували.Він не встиг взяти телефон то йому відправили смс.з проханням про зворотній зв'язок.
Так, Таліон/АФК турбують добре оточення

Так, Таліон/АФК турбують добре оточення
Та я вже це зрозуміла.В моїй телефонній книзі багато навіть мені не відомих людей🤣не знаю як так сталося,просто з часом назбиралося.Хай дзвонять на здоров'я 🤣

Як на це реагувати?
Привіт. Я за два місяці закрила їх за тіло + 1к зверху. Але обзвонили оточення

Привіт. Я за два місяці закрила їх за тіло + 1к зверху. Але обзвонили оточення
Для мене страшніше за колекторів тільки мій чоловік. Не добре буде якщо колектори дійдуть до його родини😬

ой как круто)))) вот этот скрин и жалобу в НБУ)))

ой как круто)))) вот этот скрин и жалобу в НБУ)))
В як і де написати скаргу в НБУ?

А чому так, якщо не секрет?
Мій чоловік ніколи не вглублювався в питання фінансів.Він заробляє кошти я ними розпоряджаюся.Тому що,куди і скільки він немає і зеленого поняття.Ми обоє працюючі.Коли розмови заходять про фінанси то він і слухати нічого не хоче.І починаються сварки.Тому далі тему я не розвиваю бо вважаю що в цьому потрібен спокій.В плані фінансів я не вважаю його стресостійким тому не можу наперед сказати які можуть бути його дії а тому і боюся його реакції.

Останнє редагування:
Та я вже це зрозуміла.В моїй телефонній книзі багато навіть мені не відомих людей🤣не знаю як так сталося,просто з часом назбиралося.Хай дзвонять на здоров'я 🤣
Я теж не реагую більше на них. Смс слали усім підряд, дзвінки. До побачення 🙃

Вкладення

• Screenshot_20250819-114411.webp
    Screenshot_20250819-114411.webp
    73.6 Кб · Перегляди: 303
Присилали ніби.на електронній пошті знайшла від Таліон досудову вимогу
Досудову вимогу вони мені рік тому прислали, потім чи то Афк, чи то Таліон прислали, що достроково розривають договір, зараз знову вилізли

Досудову вимогу вони мені рік тому прислали, потім чи то Афк, чи то Таліон прислали, що достроково розривають договір, зараз знову вилізли
Сьогодні мені вдалося домовитися з ними за тіло

Сьогодні мені вдалося домовитися з ними за тіло
Я їм писала коли матиму гроші, і як згодна оплатили. Нуль на масу.

На мене сьогодні до суду подають навіть ті, кому я пролонгаціями тіло закрила. Другий рік подають. Ці вже рік, перед цим анкету скинули "ще шоб до суду ми могли подать". Я така " ви шо, куку?🤣

А який строк договору?
Минулого року вони прислали про дострокове розірвання через 3 чи 4 місяці, саме вони. А їм передали через 3 місяця протермінування. Шо ті, шо ті не вміють спілкуватись. Афк взагалі постійно плутає кантору, яка передала їм кредит🤦‍♀️

Назад
Угорі