АФК ігнорує прохання надати довідку про закриття кредиту

• Автор теми Автор теми Андрійко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Андрійко

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
4
Бали
2560
Андрійко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, я оплатив суму згідно Гарантійного листа від АФК, а вони тепер включили "режим сніжинки" на мої прохання надати довідку про відсутність боргу. Як можна добитися в них даної довідки?

Доброго дня, я оплатив суму згідно Гарантійного листа від АФК, а вони тепер включили "режим сніжинки" на мої прохання надати довідку про відсутність боргу. Як можна добитися в них даної довідки?
За сколько оплатили и когда?

Ну, если есть гарантийный лист, то всё должно быть ок.

Скільки часу чекали?

Щодо вашого закриття. Афк довідку не надає. Якщо манівео продали таліону, то вимагайте довідку про закриття у таліон.

Я маю на увазі скільки часу чекали на пропозицію таку?)
2 роки і кілька місяців
Щодо вашого закриття. Афк довідку не надає. Якщо манівео продали таліону, то вимагайте довідку про закриття у таліон.
дякую

Що ви оплатили вітер
Ще попробуй поверни нормально!!! То зробіть гарантійний документ,людина платить, питання закрите....то мутять!! От чорти!)) 😳Ще й можна так попасти....🤨"кругове ..." щоб я чемна і не висловлювалася. Ну от дійсно, як оплатити нормально, щоб закрити,якщо ж дурять?.. я в шоці

Назад
Угорі