АФК. Гарантійний лист не надали. Перший день платежу

• Автор теми Автор теми Allison
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Allison

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
16
Бали
3565
Allison не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день
На минулому тижні домовилася з АФК про розбиття боргу на частини в телеграмі, погодилися на 3 платежі по 6500, гарантійку так і не надали сьогодні дата першого платежу, стався форс мажор платити нема чим, в телеграм вже пишуть до котрої внесете суму, грошей нема
Якщо не внести сьогодні платіж, що буде далі?
Дякую

Черговий приклад, що віддавати ( якщо вже наважились ) треба всю суму відразу.
Добре що форс мажор стався не з останнім платежем і 13 штук не вилетіли в трубу.

Я питала
Мені відповіли немає технічної можливості
Тепер мене знов накриває паніка і жалкую що взагалі писала їм в телеграм
Так и вы так ответьте, нет технической возможности отправить им деньги.

Ну ми начебто домовлялися в телеграмі, мені розписали дати та суму і на цьому все
Ну договорились вы в телеграмме, потом заблочили их и всё, считайте договор расторгнут))

Иначе что?) Договаривай))
Если бы я не была на нашей стороне, то не была бы вообще ни на какой стороне.))
Ну, те, кто в МФО сидят и придумывают новые виды морального терроризма, тоже ведь в школе не об этом мечтали...)))) А у Вас такие нестандартные подходы...))))))))) Вобщем, все сложилось для нас, должников, хорошо)))))

Відправила б, якщо були б
Скажіть що не маєте технічної можливості скинути гроші.
Є гарантійка - є платіж.
Вони не можуть надрукувати гарантійку і не мають 5грн на конверт? Чи не вміють пдф файли підписувати? Чи електронної пошти не мають?
Вішають вони. Про все.

Ну, те, кто в МФО сидят и придумывают новые виды морального терроризма, тоже ведь в школе не об этом мечтали...)))) А у Вас такие нестандартные подходы...))))))))) Вобщем, все сложилось для нас, должников, хорошо)))))
Хм ..
Игнорить, блокировать незнакомые номера, не реагировать на звонки в чем нестандартность этих подходов? Скажу так у меня был предмет юридическая психология, где мы подробно изучали личности преступника, их методы и как им противодействовать, и в частности шантажа. Все методы морального терроризма основаны на страхе. И только от вас зависит поддаться им или же противостоять, я выбрала второе. То что вы поднимается трубку, труситесь над каждым звонком, бежите оплачивать все из хотелки, тем самим даёте повод применять все эти методы над другими, и это печально.

Хм ..
Игнорить, блокировать незнакомые номера, не реагировать на звонки в чем нестандартность этих подходов? Скажу так у меня был предмет юридическая психология, где мы подробно изучали личности преступника, их методы и как им противодействовать, и в частности шантажа. Все методы морального терроризма основаны на страхе. И только от вас зависит поддаться им или же противостоять, я выбрала второе. То что вы поднимается трубку, труситесь над каждым звонком, бежите оплачивать все из хотелки, тем самим даёте повод применять все эти методы над другими, и это печально.
Как я Вас разговорил)))) Но психолог в Вас ощущается, это точно)))

Назад
Угорі