Адвокати- дно

• Автор теми Автор теми Lian
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 2K

Lian

Читач
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Lian не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст

Тааааак. Докладніше. Бо якось невідомо, що за адвокат і що таке "дно".
Дайте інформації трошки більше

Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст

2131233.webp

Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 козі під хвіст.
Я розумію,гарантій немає,але не було сказано які шанси,а гроші за ознайомлення справи заплатила.
Гадаю, вже тоді вона знала що справа ця програшна

Взагалі нічого не зрозуміло. Хто кому і що робив? :)

Lian, ні, не повторити потрібно допис, в дати більше інформації. Не вповні більше тексту чи символів.
Цікавить, що за адвокат, яка компанія та всі інші подробиці.

Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст.
Я розумію,гарантій немає,але не було сказано які шанси,а гроші за ознайомлення справи заплатила.
Гадаю, вже тоді вона знала що справа ют програшна
Адвокат з форуму?

Вибачте за крінж,але дуже тупить інтернет, а мені не спиться

Чомусь не бачу повний текст

Господи, та розкажіть вже якось докладніше. Цікавлять подробиці. Ми вас всі просимо їх надати, будь ласка.

Останнє редагування:

Чомусь не бачу повний текст
мы тут не спим, ждем подробностей. Прошу разборчиво написать, что за дно, имена, явки, пароли

Назад
Угорі