Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст
На 8 странице доберёмся до истины)
Взагалі нічого не зрозуміло. Хто кому і що робив?Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст
Адвокат з форуму?Звернулася до адвоката, робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому суді сказала , що у них є козирі гарні,вони виграють.Заплатила 13 к козі під хвіст.
Я розумію,гарантій немає,але не було сказано які шанси,а гроші за ознайомлення справи заплатила.
Гадаю, вже тоді вона знала що справа ют програшна
робила відзив і заперечення на нього, але перед вирішуючому судВзагалі нічого не зрозуміло. Хто кому і що робив?![]()
Аргумент...
Господи, та розкажіть вже якось докладніше. Цікавлять подробиці. Ми вас всі просимо їх надати, будь ласка.Вибачте за крінж,але дуже тупить інтернет, а мені не спиться
Я уже весь извёлся от нетерпенияГосподи, та розкажіть вже якось докладніше. Цікавлять подробиці. Ми вас всі просимо їх надати, будь ласка.

АналогичноЯ уже весь извёлся от нетерпения![]()
Как видишь, пытаемся выяснитьДно -это фамилия?)
Че-то не хочет автор подробности раскрывать)) А может это имя))Как видишь, пытаемся выяснить
А все может быть.Че-то не хочет автор подробности раскрывать)) А может это имя))
Мне кажется Лиан тоже не знает имя это или фамилия))
мы тут не спим, ждем подробностей. Прошу разборчиво написать, что за дно, имена, явки, паролиВибачте за крінж,але дуже тупить інтернет, а мені не спиться
Чомусь не бачу повний текст