Адвокат - юридическое лицо?😶‍🌫️

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 351

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7508
Рішення
1
Реакції
10223
Бали
4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Господа адвокаты/юристы, а прокомментируйте данный коммент, пожалуйста)
Я что-то упустил?)
Антиколектор

Господа адвокаты/юристы, а прокомментируйте данный коммент, пожалуйста)
Я что-то упустил?)
Антиколектор
"В Україні адвокат — фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені Законом України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». Адвокат є самозайнятою особою, що провадить незалежну професійну (адвокатську) діяльність, згідно зі ст. 14.1.226 Податкового кодексу України."

...
я только учусь если что :cool::sarcastic:

Згідно частини 3 статті 4 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" (далі - Закон) чітко передбачено, що "Адвокат може здійснювати адвокатську діяльність індивідуально або в організаційно-правових формах адвокатського бюро чи адвокатського об'єднання (організаційні форми адвокатської діяльності)".
Адвокатське бюро та адвокатське об'єднання - юридична особа.

Згідно частини 3 статті 4 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" (далі - Закон) чітко передбачено, що "Адвокат може здійснювати адвокатську діяльність індивідуально або в організаційно-правових формах адвокатського бюро чи адвокатського об'єднання (організаційні форми адвокатської діяльності)".
Адвокатське бюро та адвокатське об'єднання - юридична особа.
Думаю, що герой скріншоту все ж переплутав поняття юридичної та фізичної особи))
Адвокаааааааааааааааат (с)

Или немного запутался в терминах)
Я геофізик. Тож якщо я відкрию власну фірму разом з такими ж геофізиками, то ми все одно будемо фіз.особами))
Для чого ото вигадувать оті юр.особи???

Назад
Угорі