Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
"В Україні адвокат — фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені Законом України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність». Адвокат є самозайнятою особою, що провадить незалежну професійну (адвокатську) діяльність, згідно зі ст. 14.1.226 Податкового кодексу України."Господа адвокаты/юристы, а прокомментируйте данный коммент, пожалуйста)
Я что-то упустил?)
![]()

Думаю, що герой скріншоту все ж переплутав поняття юридичної та фізичної особи))Згідно частини 3 статті 4 Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" (далі - Закон) чітко передбачено, що "Адвокат може здійснювати адвокатську діяльність індивідуально або в організаційно-правових формах адвокатського бюро чи адвокатського об'єднання (організаційні форми адвокатської діяльності)".
Адвокатське бюро та адвокатське об'єднання - юридична особа.
Или немного запутался в терминах)Думаю, що герой скріншоту все ж переплутав поняття юридичної та фізичної особи))
Адвокаааааааааааааааат (с)
Я геофізик. Тож якщо я відкрию власну фірму разом з такими ж геофізиками, то ми все одно будемо фіз.особами))Или немного запутался в терминах)
щоб адвокатом стати, очевидно жЯ геофізик. Тож якщо я відкрию власну фірму разом з такими ж геофізиками, то ми все одно будемо фіз.особами))
Для чого ото вигадувать оті юр.особи???