Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Не слід розраховувати на позивача. Якщо він ще не подав заяву, то обов'язково напишіть ви заяву в довільній формі, що сплатили заборгованість в повному обсязі, у зв'язку з чим відсутній предмет спору та долучіть квитанцію про оплату, та довідку про відсутність заборгованості. Як варіант, таку заяву можна подати через підсистему Електронний суд.
Підкажіть що мені робити якщо вже бачу що на мене подали позов і призначений склад суддів ? Скільки в мене є щасу до розгляду справи? Чи приходить додому виконавча служба і які наслідки можуть бути? З 10000 тіла нарахували аж 52000, чи є шанс якось знизити суму боргу з вашою допомогою?

Підкажіть що мені робити якщо вже бачу що на мене подали позов і призначений склад суддів ? Скільки в мене є щасу до розгляду справи? Чи приходить додому виконавча служба і які наслідки можуть бути? З 10000 тіла нарахували аж 52000, чи є шанс якось знизити суму боргу з вашою допомогою?
Щоб оцінити можливі перспективи по справі в суді, треба ознайомитися з позовною заявою та додатками до неї.
Ці документи мають бути вам доступні в Електронному суді, але це не точно, бо працівники суду не завжди виконують належно обов'язки. Також суд має направити вам позовну заяву та додатки за адресою реєстрації.
Для більш детальної консультації щодо супроводу з отримання документів та їх аналізу, раджу приватно звертатися до адвоката.

Щоб оцінити можливі перспективи по справі в суді, треба ознайомитися з позовною заявою та додатками до неї.
Ці документи мають бути вам доступні в Електронному суді, але це не точно, бо працівники суду не завжди виконують належно обов'язки. Також суд має направити вам позовну заяву та додатки за адресою реєстрації.
Для більш детальної консультації щодо супроводу з отримання документів та їх аналізу, раджу приватно звертатися до адвоката.
Дякую, до вас можна звернутись? Наче є в електронному суді документи, плюс від МФО отримав як я розумію копію позову на 82 сторінки

Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо було відкрито виконавче провадження та потім через суд його скасовано. Як далі закрити ВП? Я знаходжусь в місті А, суд проходив в іншому місті Б, а виконавчий знаходиться взагалі в третьому місті В. Чи можно якось зробити це онлайн , надіслати заяву? Також не має оригіналів рішення суду ( є тільки в електронному суді онлайн всі документи)

Добрий день!
Ситуація така. Учора отримав лист електронною поштою такого змісту:
01.webp
02.webp

03.webp

Зателефонував за вказаним номером телефону до виконавчої служби, хотів дізнатися, чи є можливість виплачувати частинами (реструктуризація), але там сказали, що в моєму випадку це не можливо, потрібно сплатити одним платежем.

Для когось може здатися, що заборгованість невелика, але для мене це суттєва сума і таких грошей немає.
Зараз я самозайнятий, гроші не великі. Плюс, доглядаю за дружиною. У неї було два інфаркти, один у 2022 році, другий уже цього, у січні місяці. В обох випадках робили стентування. Гроші на це все шалені. У боргах уже не тільки в МФО, а й у рідних, друзів.

Питання, чого очікувати далі, якщо не погашу борг?

Доброї ночі, підкажіть будь ласка я зараз в декреті, але маю багато мікро позик, загалом сума перевищує 170тис(тіло), про строчки вже пішли, питання як що дійде до суду, в мене у власності машина чи вплине це, можливо треба переписати? І як будуть стягувати кошти у разі програшу?😔

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Підкажіть будь ласка. Маю 4 виконавчих провадження, який відсоток від заробітної плати мають право знімати на погашення цих боргів?

Вітаю. Якщо до суми кредиту враховане страхування, то згідно судової практики дана сума страхування стягується як основна сума боргу чи згідно законодавства не може бути включена до суми кредиту?

Назад
Угорі Унизу