Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго дня. Підкажіть будьласка як дізнатись чи можливий виїзд за кордон. Маю відстрочку за наявності 3 дітей. Але також маю борги перед МФО та пару років назад був суд з Приватом. Відкритих виконавчих впроваджень не маю. Але в Моно банку(додатку) пише що рахунок заблоковано в зв'язках з викон.впровадженням. Це все досить сильно заплутало...

Доброго дня. Підкажіть будьласка як дізнатись чи можливий виїзд за кордон. Маю відстрочку за наявності 3 дітей. Але також маю борги перед МФО та пару років назад був суд з Приватом. Відкритих виконавчих впроваджень не маю. Але в Моно банку(додатку) пише що рахунок заблоковано в зв'язках з викон.впровадженням. Це все досить сильно заплутало...

скорей всего, что никаких запретов нет, когда меня интересовал такой же вопрос, я писал письмо погранслужбе, других вариантов я тогда не нашёл, но это было ещё до ковида, мож сейчас что-то изменилось...

Це ,аж ніяк не впливає на Ваші плани ,оф.,заборони на виїзд не має ( тобто суд не заборонив ) то вперед

Добрий вечір. Зараз на порозі 2ох судів по МФО. Звернувся до одного з адвокатів цього сайту і отримав таку відповідь, після відправлених документів по справах:
ці справи, які Ви надіслали є малоперспективними в плані виграшу чи списання відсотків.
У Вас строки кредитування у Фінтраст - 364 днів, відповідно відсотки нараховувались протягом 364 днів і тому вийшла така сума боргу
Також, Фінтраст ще й Клопотання про витребування доказів перерахування коштів заявив.
Тобто тут, на жаль, малоймовірно чогось добитись
По «УКРГЛОБАЛ-ФІНАНС» така ж ситуація, тільки там строк кредитування 360 днів. Питання: чи є сенс щось робити?

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Добрий день! Написала Вам у Вайбер

Advokat Ukraine, Доброго вечора мені поштарка принесла пакет документів від укр кредит фінанс, багато листків і виглядає як копія позову до суду, це може бути що вже подали чи просто морально тиснуть, печать мокра не стоїть. В реєстрах себе не бачу. Що порадите зробити? Дякую

Advokat Ukraine, добрий вечір
Підкажіть якщо я брала кредит ще у 2020р... я його неоплатила, мене нерухали і аж тепер у 2025 приходять листи але від іншої фірми, ніби вони продали, то щось можуть зробити мені, чи вже зараз нічого бо пройшло аж 5 років???

Суд може заборонити перетинати кордон за клопотанням виконавця, про що виноситься ухвала. Вся інформація по справам наявна в електронному суді. Ви можете там зареєструвати електронний кабінет та перевірити.
Виконавець може закрити виконавче провадження та не зняти арешт з рахунків.
Щоб не було арешту , або платити або оскаржувати рішення суду.
Спеціалізуюся на справах Приватбанку.
Пишіть на вайбер , надам консультацію.

Advokat Ukraine, Доброго вечора мені поштарка принесла пакет документів від укр кредит фінанс, багато листків і виглядає як копія позову до суду, це може бути що вже подали чи просто морально тиснуть, печать мокра не стоїть. В реєстрах себе не бачу. Що порадите зробити? Дякую
Моніторити в електронному суді

Advokat Ukraine, добрий вечір
Підкажіть якщо я брала кредит ще у 2020р... я його неоплатила, мене нерухали і аж тепер у 2025 приходять листи але від іншої фірми, ніби вони продали, то щось можуть зробити мені, чи вже зараз нічого бо пройшло аж 5 років???
Можуть звернутися з позовом до суду. Строк позовної давності не пропущено.

Суд може заборонити перетинати кордон за клопотанням виконавця, про що виноситься ухвала. Вся інформація по справам наявна в електронному суді. Ви можете там зареєструвати електронний кабінет та перевірити.
Виконавець може закрити виконавче провадження та не зняти арешт з рахунків.
Щоб не було арешту , або платити або оскаржувати рішення суду.
Спеціалізуюся на справах Приватбанку.
Пишіть на вайбер , надам консультацію.

Моніторити в електронному суді

Можуть звернутися з позовом до суду. Строк позовної давності не пропущено.
А скільки часу має пройти щоб вийшов срок щоб вони у суд неподавали...
Договір скільки може бути дійсним???

А скільки часу має пройти щоб вийшов срок щоб вони у суд неподавали...
Договір скільки може бути дійсним???
Загальний строк позовної давності становить 3 роки, але у зв'язку із коронавірусом та військовим станом , перебіг строку позовної давності зупинено.

Добрый день. На завтра назначен суд с моно банком . Дело будет рассматриваться в порядке упрощённого производства. Ухвалу и материалы дела я получила. 15 дней ещё не прошло с момента получения. Если я завтра не явлюсь в суд, решение будет принято завтра или будет перенесено заседание?

Здравствуйте. Хочу развестись с мужем, он с Ирана , я с Украины , расписались до войны. Сейчас он в Польше морозиться от меня. Я могу это как то сделать без него?

Добрый день. На завтра назначен суд с моно банком . Дело будет рассматриваться в порядке упрощённого производства. Ухвалу и материалы дела я получила. 15 дней ещё не прошло с момента получения. Если я завтра не явлюсь в суд, решение будет принято завтра или будет перенесено заседание?
Через електронний суд напишіть заяву про відкладення розгляду справи, у зв'язку з тим, що не мали можливість раніше подати відзив на позовну заяву.

Здравствуйте. Хочу развестись с мужем, он с Ирана , я с Украины , расписались до войны. Сейчас он в Польше морозиться от меня. Я могу это как то сделать без него?
Так, можна подати позовну заяву про розірвання шлюбу, через електронний суд.

Через електронний суд напишіть заяву про відкладення розгляду справи, у зв'язку з тим, що не мали можливість раніше подати відзив на позовну заяву.

Так, можна подати позовну заяву про розірвання шлюбу, через електронний суд.
Дякую.

Вітаю! Скажіть, будь ласка, як можна перевірити наявність виконавчого провадження? У телеграмі та вайбері опендатабот пише, що його немає.
Але воно було відкрито на початку грудня 2022 року на основі виконавчого напису. А тут раптом немає... Чи може бути так, що його закрили ? Дякую)

Вітаю! Скажіть, будь ласка, як можна перевірити наявність виконавчого провадження? У телеграмі та вайбері опендатабот пише, що його немає.
Але воно було відкрито на початку грудня 2022 року на основі виконавчого напису. А тут раптом немає... Чи може бути так, що його закрили ? Дякую)
Найкращий спосіб перевірити інформацію щодо виконавчих проваджень в Єдиному реєстрі боржників, в пошуку за ідентифікаційним кодом боржника, але такий реєстр тимчасово не працює.
Відсьогодні поновив роботу - Автоматизирована система виконавчого провадження, там також можна перевірити статус виконавчого провадження , та отримати постанови виконавця якщо маєте ідентифікатор доступу , що зазначений в постанові про відкриття виконавчого провадження.

Найкращий спосіб перевірити інформацію щодо виконавчих проваджень в Єдиному реєстрі боржників, в пошуку за ідентифікаційним кодом боржника, але такий реєстр тимчасово не працює.
Відсьогодні поновив роботу - Автоматизирована система виконавчого провадження, там також можна перевірити статус виконавчого провадження , та отримати постанови виконавця якщо маєте ідентифікатор доступу , що зазначений в постанові про відкриття виконавчого провадження.
Дякую! Все знайшов

Назад
Угорі Унизу