Адвокатське агенство Юком

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні на спам прийшов пропущений дзвінок Адвокатське агенство Юком..у не контакт пише що Шкрум Іван Петрович..типу від Таліон+..Комусь таке дзвонило? Що хотів сказати? І чи може це означати що робиться Інн??

Screenshot_4.webp

Ви як дитина мала їй богу ))
Та чхати вони хотіли на права і закони ... давно пора звикнути.
Я розумію.. просто чому дзвонив хотілось би знати..це черговий пресувальник від таліонів і навіть не варто з ним зв'язуватися,чи щось посерйозніше,і варто обговорити. Звісно блоку карт і навіть нотаріального напису не дуже боюсь,бо нічого не маю у власності,і ще не працюю офіційно..але все ж
Ви як дитина мала їй богу ))
Та чхати вони хотіли на права і закони ... давно пора звикнути.
І просто хотілось би знати чи ще комусь дзвонив він через Таліон і що говорив

Я розумію.. просто чому дзвонив хотілось би знати..це черговий пресувальник від таліонів і навіть не варто з ним зв'язуватися,чи щось посерйозніше,і варто обговорити. Звісно блоку карт і навіть нотаріального напису не дуже боюсь,бо нічого не маю у власності,і ще не працюю офіційно..але все ж
Блокувати рахунок може тільки виконавча служба і ніяким чином шарага чи калососи.
І зазвичай вони це роблять без попереджень і вже напевно не будуть вам телефонувати.
Перевіряйте себе час від часу в реєстрах мін'юсту, а з цими гарнітурщіками взагалі не спілкуйтесь, бо там мізків немає.

Блокувати рахунок може тільки виконавча служба і ніяким чином шарага чи калососи.
І зазвичай вони це роблять без попереджень і вже напевно не будуть вам телефонувати.
Перевіряйте себе час від часу в реєстрах мін'юсту, а з цими гарнітурщіками взагалі не спілкуйтесь, бо там мізків немає.
Дякую...просто до колекторів і їхніх шараг дзвінків звикла..а тут адвокатська компанія...чому адвокати дзвонять,їх захищати..значить вони то і винні..заплатила пролонгація ми більше тіла,так вони ще і брешуть що я брала в два рази більше

а тут адвокатська компанія...чому адвокати дзвонять,їх захищати..значить вони то і винні..заплатила пролонгація ми більше тіла,так вони ще і брешуть що я брала в два рази більше
это вы с труколера решили что действительно талион или адвокатское агентство?

Та і взагалі бачу на сайті про них більше нічого не має...хто такі,чому дзвонять

Дякую...просто до колекторів і їхніх шараг дзвінків звикла..а тут адвокатська компанія...чому адвокати дзвонять,їх захищати..значить вони то і винні..заплатила пролонгація ми більше тіла,так вони ще і брешуть що я брала в два рази більше
У меня сто тысяч штук "следователей"звонит)

Ще раз - вам телефонують не адвокати, а аферисти і шарлатани.
Вони можуть також представлятися дільничими, слідчими, з прокуратури і т.п
Не слід вірити невідомому голосу в слухавці.
І почитайте на форумі є цілий розділ про подібні "адвоГАДські компанії"...

это вы с труколера решили что действительно талион или адвокатское агентство?
Що адвокатське агенство мені вибило у дзвінках просто..а що від таліону то getcontact показав

І це дійсно цей Юком бо на офіційній сторінці їхній цей самий
Чего Вы так из-за этого паритесь?Ну звонили и звонили.А об ИНН Вас никто предупреждать не будет
Вы больше тут ,чем я)Пора уже все перечитать , разложить все по полочкам,для себя ,и успокоиться)

Ван, звонит целый день настойчиво.У меня нет желания говорить да и не интересно слушать какой-то бред .
Ван, так перезвоните и узнаете шо хотят.

Ван, звонит целый день настойчиво.У меня нет желания говорить да и не интересно слушать какой-то бред .
Ван, так перезвоните и узнаете шо хотят.
Сьогодні дзвонив 3 рази..маю антиспам..не встигаю на їхдзвінки,але цікаво що хоче

может, хочет ваши интересы предоставлять..
Тоже подумала зараз про це..бо коли пішла просрочках по кошельку,то писали чи то консенсус чи точно не пам'ятаю,що допоможуть у вирішенні питань з кошельок..

Назад
Угорі