Щоденник Адвокат пропонує знижку

• Автор теми Автор теми Воротілін Юрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 484
Дописи
9
Реакції
3
Бали
128
Воротілін Юрій не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня.Я вже розповідав про свої 12 займів в мфо.І опинившись і просрочках, ще не багато часу,мені та моїм родичам постійно дзвонять.Я шукав допомоги у юридичних компаніях.Юрист однієї компанії,яку тут часто обговорюють,запропонував мені допомогу за 7000 І сказав ,що треба купити 12 конвертів.Він скаже як написати листи цім компаніям і відіслати.Потім,коли мені будуть пропонувати щось закривати,він буде мені казати платити чи ні.Яне погодився на цей контракт.Заключив контракт з іншою компанією за 2700 у місяць.Вони написали 12 листів в мір.Та навіть не сказали,хто з них відповів.І сказали,що це процес довгий,тому треба чекати і платити кожен місяць.Я розірвав контракт.Потім зненацька з'явився перший адвокат і каже,що Юрій давайте на чистоту,Я можу домовитися з усіма до 30.07 за 50 відсотків,хоча часу з просрочки ще минуло не багато.Таке відчуття,що цей дядечко-юрист від мфо.А ви як гадаєте?

Всім доброго дня.Я вже розповідав про свої 12 займів в мфо.І опинившись і просрочках, ще не багато часу,мені та моїм родичам постійно дзвонять.Я шукав допомоги у юридичних компаніях.Юрист однієї компанії,яку тут часто обговорюють,запропонував мені допомогу за 7000 І сказав ,що треба купити 12 конвертів.Він скаже як написати листи цім компаніям і відіслати.Потім,коли мені будуть пропонувати щось закривати,він буде мені казати платити чи ні.Яне погодився на цей контракт.Заключив контракт з іншою компанією за 2700 у місяць.Вони написали 12 листів в мір.Та навіть не сказали,хто з них відповів.І сказали,що це процес довгий,тому треба чекати і платити кожен місяць.Я розірвав контракт.Потім зненацька з'явився перший адвокат і каже,що Юрій давайте на чистоту,Я можу домовитися з усіма до 30.07 за 50 відсотків,хоча часу з просрочки ще минуло не багато.Таке відчуття,що цей дядечко-юрист від мфо.А ви як гадаєте?
Вы из первой темы ничего не поняли?)

Вроде как понял,но знаете человек всегда живёт надеждой
На это такие "юристы" и рассчитывают. Что люди попавшие в такую ситуацию в отчаянии ищут выход и спасительную таблетку . Но мы в реальной жизни, а не в сказке. Ее не существует просто.

Вроде как понял,но знаете человек всегда живёт надеждой
А кріптою якщо вам запропонують кредити закрити ви також будете думати?) Тільки ви можете собі допомогти, поборіть страх перед дзвінками від колів, це важко, але після першого продзвону від шараги вашим рідним цей страх пропаде сам собою, час економить ваші кошти, перевіряю на собі зараз це правило, все працює.

Такі листи можно і самому написати, вас розвели на гроші. по всім кредитам можно домовитись на своїх правилах, просто їх проігноруйте, місяць чи пів року, буде телефоний терор, але це краще ніж гроші викидати на вітер. Якщо хтось дійсно подасть до суду, тоді беріть адвоката, і тільки з форума.

Зроблю за -50% від ціни Юрія те ж саме, що і він) теж можу порозсилати листи. Теж можу по 2 місяці чекати відповіді і теж скажу кому і скільки платить.
Головне вчасно платіть мені)))

Зроблю за -50% від ціни Юрія те ж саме, що і він) теж можу порозсилати листи. Теж можу по 2 місяці чекати відповіді і теж скажу кому і скільки платить.
Головне вчасно платіть мені)))
І так ,не наглій ! Міг би просто допомогти - підказкою ,як мені ??

І так ,не наглій ! Міг би просто допомогти - підказкою ,як мені ??
Був в 2004 році фільм з назвою "розпусник". Фільм на любителя, але є там дуже гарна фраза - "досвід буває тільки гірким, бо тільки на помилках люди вчаться".

От тут саме така ситуація.
Але з першого разу не дійшло. Краще нехай витратить гроші на форум, ніж на всяких псевдопомагаторів... Може на третій раз дійде, що треба просто чекати не шукаючи пригод від "добродіїв"...

Був в 2004 році фільм з назвою "розпусник". Фільм на любителя, але є там дуже гарна фраза - "досвід буває тільки гірким, бо тільки на помилках люди вчаться".

От тут саме така ситуація.
Але з першого разу не дійшло. Краще нехай витратить гроші на форум, ніж на всяких псевдопомагаторів... Може на третій раз дійде, що треба просто чекати не шукаючи пригод від "добродіїв"...
Ну ,не витрате він гроші на форум !

запропонував мені допомогу за 7000 І сказав ,що треба купити 12 конвертів.

Потім зненацька з'явився перший адвокат і каже,що Юрій давайте на чистоту,Я можу домовитися з усіма до 30.07
скажите ему что купили 12 конвертов и положили в один из них 7000 грн. и будете оправлять эти конверты по одному либо в мфо, либо ему если он что-то порешает с мфо. напоминайте, что с каждым пустым конвертом он приближается к заветному. при такой схеме как минимум один займ будет закрыт.

Назад
Угорі