Marina_vyacheslavovna27
Форумчанин
- Дописи
- 23
- Реакції
- 6
- Бали
- 5060
Marina_vyacheslavovna27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВиКто то сталкивался с такой адвокатшей?
Причем тут я. Я хотела узнать может с ней кто-то работал
грубиянка)Причем тут я. Я хотела узнать может с ней кто-то работал
Типічна розводілаадвокатшей
То схожа на якусь тусовщицю а не на адвоката.Причем тут я. Я хотела узнать может с ней кто-то работал
Я тоже так думаю, бо смотрю куча отзывов и фото работ и комментарииТо схожа на якусь тусовщицю а не на адвоката.
Це шахраї. Використовує номер ліцензії іншого адвоката. Не контактуйтеКто то сталкивался с такой адвокатшей?
Адвокат для галимых МФО - это must have. Без адвоката же совсем никак.Я тоже так думаю, бо смотрю куча отзывов и фото работ и комментарии
Ну короче говоря в наше время трудно найти нормального адвоката
Це шахраї. Використовує номер ліцензії іншого адвоката. Не контактуйте
В переписке даже не дала номер лицензии ничего говорит читайте отзывыЦе шахраї. Використовує номер ліцензії іншого адвоката. Не контактуйте
Як на сайті пpocтитутокВ переписке даже не дала номер лицензии ничего говорит читайте отзывы
Хто казав?)Як на сайті пpocтитуток
Так мені казали![]()
Знайомі друзіХто казав?)
Вірю вірюЗнайомі друзі![]()
І колишня також там бувала на тих сайтахВірю вірю![]()
На головній сторінці?)І колишня також там бувала на тих сайтах![]()
Ну десь там серед мотлохуНа головній сторінці?)
Має бути номер ліцензії, якщо договір надасть. Але там явно на сторінці фейкові довідки про закриття Бітів, наприкладВ переписке даже не дала номер лицензии ничего говорит читайте отзывы
Вовсе не трудно. У нас адвокаты, и все нормальные.трудно найти нормального адвоката
Надеюсь, Вы понимаете, что это явно не адвокат?В переписке даже не дала номер лицензии ничего говорит читайте отзывы
Зазвичай ви самі можете домовитися з кредитовими, багато самі пропозиції присилають за деякий час.Я так 16 тис віддав просто так, тому вже краще коли суд звертатися)Кто то сталкивался с такой адвокатшей?