Админ, ты Артем Зубков?

• Автор теми Автор теми Ежыг
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Тоже смотрел и подписан. Перед сном слушаю...
vgif-ru-17870.gif

Можешь продолжать, тебе зелёную дали))
Бл.я, от души!)
ну если чесно, на форум я попал с ютубчика)
Многие с ютубчика попали)
Ежыг, регистрация октябрь 2019. Ты серьезно не знал, кто такой Артем Зубков?)

Багато хто слухав ролики в ютубі, а потім потрапив на форум. Але дивно, що ви тільки зараз дізналися. Я думала, що всі знають.@Ежыг, під роликами завжди є ссилка на форум.

MAYYA, думаю, що ми всі не в собі були на початку нашого шляху, та не помічали багато чого. Навіть, життя мимо пропливало, настільки ці неприємні миті життя з мфо вкарбувалися в наш побут. Тому добре, що знаходиш таке місце, як форум, де і мізки стають на місце і люди виходять з депресій.

MAYYA, думаю, що ми всі не в собі були на початку нашого шляху, та не помічали багато чого. Навіть, життя мимо пропливало, настільки ці неприємні миті життя з мфо вкарбувалися в наш побут. Тому добре, що знаходиш таке місце, як форум, де і мізки стають на місце і люди виходять з депресій.
Это точно!

Врядтли кто-то читает описания к роликам, просто заставку увидел и все)

Многие с ютубчика попали)
Ежыг, регистрация октябрь 2019. Ты серьезно не знал, кто такой Артем Зубков?)
не догадывался, думал что подписчики тролят калов, теперь догадался)

Останнє редагування:
Ежыг, ну може завдяки вашій темі, інші форумчани дізнаються, що Адмін має ще і ютуб канал.

Назад
Угорі