Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да) наш Админ.Админ, ты Артем Зубков? Если да, ржал с твоих звонков, продолжай)
Спасибо за благословение)Админ, ты Артем Зубков? Если да, ржал с твоих звонков, продолжай)
ну если чесно, на форум я попал с ютубчика)Спасибо за благословение)
Спасибо за благословение)

Можешь продолжать, тебе зелёную дали))
Бл.я, от души!)Можешь продолжать, тебе зелёную дали))
Многие с ютубчика попали)ну если чесно, на форум я попал с ютубчика)
Я почему-то не обращала внимания.Багато хто слухав ролики в ютубі, а потім потрапив на форум. Але дивно, що ви тільки зараз дізналися. Я думала, що всі знають.@Ежыг, під роликами завжди є ссилка на форум.
Это точно!MAYYA, думаю, що ми всі не в собі були на початку нашого шляху, та не помічали багато чого. Навіть, життя мимо пропливало, настільки ці неприємні миті життя з мфо вкарбувалися в наш побут. Тому добре, що знаходиш таке місце, як форум, де і мізки стають на місце і люди виходять з депресій.
Врядтли кто-то читает описания к роликам, просто заставку увидел и все)MAYYA, думаю, що ми всі не в собі були на початку нашого шляху, та не помічали багато чого. Навіть, життя мимо пропливало, настільки ці неприємні миті життя з мфо вкарбувалися в наш побут. Тому добре, що знаходиш таке місце, як форум, де і мізки стають на місце і люди виходять з депресій.
не догадывался, думал что подписчики тролят калов, теперь догадался)Многие с ютубчика попали)
Ежыг, регистрация октябрь 2019. Ты серьезно не знал, кто такой Артем Зубков?)
Ага а еще Варсик и компанияАдмин, ты Артем Зубков? Если да, ржал с твоих звонков, продолжай)
да Варсик вообще огонь) Надо взять на вооружениеАга а еще Варсик и компания![]()

Підписані давно, лайкаємо.как говорится, подписуйтесь и ставте лайки)