Адмін. позов по Альфабанку

• Автор теми Автор теми BogdanPr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 809

BogdanPr

Форумчанин
Дописи
227
Реакції
107
Бали
5125
BogdanPr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Колеги по нещастю, чи може хтось поділитися дієвим зразком адмін. позову на визнання недійсним виконавчого напису нотаріуса по Альфабанку? Лист від виконавця прийшов, виконавець місцевий, Закорко В.В., нотаріус - Хара. Буду дуже вдячний.

Доброго дня. Колеги по нещастю, чи може хтось поділитися дієвим зразком адмін. позову на визнання недійсним виконавчого напису нотаріуса по Альфабанку? Лист від виконавця прийшов, виконавець місцевий, Закорко В.В., нотаріус - Хара. Буду дуже вдячний.
Вы все перепутали.
В админ суде отменяется постановление об открытии производства.
Если исполнитель местный, у вас нет оснований его подавать.
Вам надо иди в районный суд и там признавать инн неподлежащей исполнению

а на основі чого мені визнавати його недійсною? бо з МФО трішки простіше получілось....

Різниця в тому, що Дорошкевич для мене була немісцевою і я зносив провадження, а тут провадження вже від місцевого і треба зносити напис, як Ви і говорите.... Немає на що подивитись при написанні позову, тому і прошу зразок, по МФО тут зразок є, по банку - ні, треба допомога)

Різниця в тому, що Дорошкевич для мене була немісцевою і я зносив провадження, а тут провадження вже від місцевого і треба зносити напис, як Ви і говорите.... Немає на що подивитись при написанні позову, тому і прошу зразок, по МФО тут зразок є, по банку - ні, треба допомога)
Понял)))

так що якось ото так
Тарасе, на що посилатися при визнанні напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню?

Останнє редагування:
так що якось ото так
Тарасе, на що посилатися при визнанні напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню?
На нарушения действующего законодательства при ее вчиненни))

На нарушения действующего законодательства при ее вчиненни))
так в чому саме? кредит же ж я отримав, договір є, підпис мій на ньому є (до речі, в АСВП договору немає як підкріплюючого документа на який посилається нотаріус або виконавець, чи і не має бути?)

так в чому саме? кредит же ж я отримав, договір є, підпис мій на ньому є (до речі, в АСВП договору немає як підкріплюючого документа на який посилається нотаріус або виконавець, чи і не має бути?)
В асвп должны быть все документы, которые есть в материалах исполнительного производства.
Что касаемо в чем именно нарушение, почитайте форум. Есть же спец темы по этому поводу. Потратьте пол дня, и сможете иметь представление, что и как))

Назад
Угорі