А що означає червоний значок стоп в даній темі?

• Автор теми Автор теми daria35208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 627
Те, що вони не працюють. Але щось в мене підозра, що він помилково був поставлений...
Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.

Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.
То й не треба)
Цікавить.бо маємо в них договір один .
На самознищенні)

На сайт заходит, там есть контакты, у меня тоже у них договора

Привіт!
В жовтні 2024 платив їм, писав на пошту на сайті, відповідали з цієї:

Погодили тіло, дали гарантійку. В них досить цікава процедура списання відсотків - на Укрпошту пришлють папери, які треба буде підписати і відправити назад
Договір з УБКІ закрили +- через тиждень після оплати

Привіт!

Погодили тіло, дали гарантійку. В них досить цікава процедура списання відсотків - на Укрпошту пришлють папери, які треба буде підписати і відправити назад
Надо тоже проверить убки, 2 договора закрыл у них, ещё 3 закрываю частями, но без писюлек на почту

Те, що вони не працюють. Але щось в мене підозра, що він помилково був поставлений...
Хз, ну вот лицензия cкрин описания лицензий с ихнего сайта ниже, как я понял они сначала закрывались, а с 2024 работают с новой лицензией.

Вкладення

• Screenshot_20251106_091444_Chrome.webp
    Screenshot_20251106_091444_Chrome.webp
    117.8 Кб · Перегляди: 25
Останнє редагування:
Дякую за детальну відповідь. Короче платить доведеться?!)

Привіт!

Дякую дуже за деталі) і правда цікава процедура

Дякую за детальну відповідь. Короче платить доведеться?!)

Дякую дуже за деталі) і правда цікава процедура
Там великі тіла?
Не знаю, чи ходять в суд, я закривав, бо просто хочу позбавитись гештальтів минулого, які сам собі налудив)

Там великі тіла?
Не знаю, чи ходять в суд, я закривав, бо просто хочу позбавитись гештальтів минулого, які сам собі налудив)
Така ж хєрь. 2400 грн. Тіло. В 21 році купили тай чекають )
Блін , повага те що розгрібаєш і закриваєш, а не просто тікаєш віж кучі,яку ж сам і зробив. )

Така ж хєрь. 2400 грн. Тіло. В 21 році купили тай чекають )
Блін , повага те що розгрібаєш і закриваєш, а не просто тікаєш віж кучі,яку ж сам і зробив. )
Зробив кучу в 23 роки, а розгрібати став в 29. Всьому свій час)

Надо тоже проверить убки, 2 договора закрыл у них, ещё 3 закрываю частями, но без писюлек на почту

Хз, ну вот лицензия cкрин описания лицензий с ихнего сайта ниже, как я понял они сначала закрывались, а с 2024 работают с новой лицензией.
Тогда пора их вернуть)

Назад
Угорі