daria35208
Форумчанин
- Дописи
- 126
- Реакції
- 84
- Бали
- 68
daria35208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить.бо маємо в них договір один .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Те, що вони не працюють. Але щось в мене підозра, що він помилково був поставлений...Цікавить.бо маємо в них договір один .
Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.Те, що вони не працюють. Але щось в мене підозра, що він помилково був поставлений...
Комусь могли продати.Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.
То й не треба)Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.
На самознищенні)Цікавить.бо маємо в них договір один .
Головне лангуста з мангустом не переплутати, інше - то технічні нюанси)О ,от і баблом на заморські делікатеси до пінного запахло ,)
На сайт заходит, там есть контакты, у меня тоже у них договораНу оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.
Привіт!Ну оце ж. Тема така. Що є в них кредит. Але контакти не можливо знайти , на сайт не переходить . Може й платити не треба?)) було б норм.
Надо тоже проверить убки, 2 договора закрыл у них, ещё 3 закрываю частями, но без писюлек на почтуПривіт!
В жовтні 2024 платив їм, писав на пошту на сайті, відповідали з цієї:
Погодили тіло, дали гарантійку. В них досить цікава процедура списання відсотків - на Укрпошту пришлють папери, які треба буде підписати і відправити назад
Договір з УБКІ закрили +- через тиждень після оплати
Хз, ну вотТе, що вони не працюють. Але щось в мене підозра, що він помилково був поставлений...
Дякую дуже за деталі) і правда цікава процедураПривіт!
В жовтні 2024 платив їм, писав на пошту на сайті, відповідали з цієї:
Погодили тіло, дали гарантійку. В них досить цікава процедура списання відсотків - на Укрпошту пришлють папери, які треба буде підписати і відправити назад
Договір з УБКІ закрили +- через тиждень після оплати
Там великі тіла?Дякую за детальну відповідь. Короче платить доведеться?!)
Дякую дуже за деталі) і правда цікава процедура
Така ж хєрь. 2400 грн. Тіло. В 21 році купили тай чекають )Там великі тіла?
Не знаю, чи ходять в суд, я закривав, бо просто хочу позбавитись гештальтів минулого, які сам собі налудив)
Зробив кучу в 23 роки, а розгрібати став в 29. Всьому свій час)Така ж хєрь. 2400 грн. Тіло. В 21 році купили тай чекають )
Блін , повага те що розгрібаєш і закриваєш, а не просто тікаєш віж кучі,яку ж сам і зробив. )
Краще пізно ніж ніколи ) все буде ок. )Зробив кучу в 23 роки, а розгрібати став в 29. Всьому свій час)
Тогда пора их вернуть)Надо тоже проверить убки, 2 договора закрыл у них, ещё 3 закрываю частями, но без писюлек на почту
Хз, ну вотлицензияcкрин описания лицензий с ихнего сайта ниже, как я понял они сначала закрывались, а с 2024 работают с новой лицензией.