Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мы не общаемся с ними))) и вам советую)В пошуку не знахожу такої теми,але тема цікава,я хоч і новенька,але зубата до них?
Я теж ні,але вже так вивів,що мусила скидатиМы не общаемся с ними))) и вам советую)
Идеальный вариант)Я теж ні,але вже так вивів,що мусила скидати
Отдавать тело...? Не, не слышали!Для всіх є коротке універсальне повідомлення:Тілоабо суд.
Вони мому батькові звонили,то він їм гарно пояснив,що вони“пєтухі”,і чемно послав на....Тепер не спілкується з ними,хоч раніше завжди брав трубкуОтдавать тело...? Не, не слышали!
А если серьезно, то не о чем с ними общаться! Я своим ЕАПБ попытался разными способами донести комичность ситуации...
Разные звонилки..., но мозгов как у пробок! Их там специально так отбирают! Это не может быть совпадением!![]()
Они все равно не поняли...Вони мому батькові звонили,то він їм гарно пояснив,що вони“пєтухі”,і чемно послав на....Тепер не спілкується з ними,хоч раніше завжди брав трубку
Чем меньше реакции на их клоунаду, любой реакции, тем быстрее они отстанут. Проверено.Вони мому батькові звонили,то він їм гарно пояснив,що вони“пєтухі”,і чемно послав на....Тепер не спілкується з ними,хоч раніше завжди брав трубку
Именно! На форуме писали, что если их материть/орать/просто прикалываться, то они обижаются и отстают...Чем меньше реакции на их клоунаду, любой реакции, тем быстрее они отстанут. Проверено.