Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это им не мешает работать. Звонки по 20 раз на день, смс каждый день с угрозами. То с полицией едут, то продают. Ну как то так. Лицензии лишили 14 апреля 2020 годаКто знает что с готивочкой их лишили лицензии вроде, стоит им платить?
Не стоит, я не плачу, и нормальноКто знает что с готивочкой их лишили лицензии вроде, стоит им платить?
як сказав про відсутність ліцензії і послав нах..... то вже більше тижня жодного дзвінка, походу це для них саме той рецептКто знает что с готивочкой их лишили лицензии вроде, стоит им платить?
А що.? Якби була ліцензія платили б?Кто знает что с готивочкой их лишили лицензии вроде, стоит им платить?
А ну тоді. Удачних платежів. Скільки нарахували вже?Ну да, есть закрытые займы у них
Є ще займи?Ну да, есть закрытые займы у них
У вас сколько тело? По адресу делали пакости?Не стоит, я не плачу, и нормально
Готівочка щойно мені надала відповідь, що і них є ліцензія яку можна переглянути на сайті нацкомфінпослугА що.? Якби була ліцензія платили б?
Та яка різниця. Де що переглянути. Якщо грошей нема. Дак пофіг є у них ліцензія чи нема.Готівочка щойно мені надала відповідь, що і них є ліцензія яку можна переглянути на сайті нацкомфінпослуг
То точно, грошей немаєТа яка різниця. Де що переглянути. Якщо грошей нема. Дак пофіг є у них ліцензія чи нема.
Я отдала тело 2500 в июле 2019 и сказала все но они хотели еще,хрен им было 2 пролонгации, на районе закрылась их шарага в апреле с ноября 2019 они меня не беспокоят по сегодня.Кто знает что с готивочкой их лишили лицензии вроде, стоит им платить?
Я того же мнения)))))Не стоит, я не плачу, и нормально
А до цього пролонгації були? Скільки просросчка?як сказав про відсутність ліцензії і послав нах..... то вже більше тижня жодного дзвінка, походу це для них саме той рецепт
ні пролонгацій не було... вже більше місяця просрочкиА до цього пролонгації були? Скільки просросчка?
Звідки така інформація про те що позбавили ліцензії 14 квітня 2020?Это им не мешает работать. Звонки по 20 раз на день, смс каждый день с угрозами. То с полицией едут, то продают. Ну как то так. Лицензии лишили 14 апреля 2020 года
Решение Нацкома номер714Звідки така інформація про те що позбавили ліцензії 14 квітня 2020?
Воно то звісно добре. Але Ваша Готівочка то ЛАЙМ КЕПІТАЛ а не ЛАЙМ МАНІРешение Нацкома номер714
Мені сьогодні до дому дзвонилині пролонгацій не було... вже більше місяця просрочки