+79639429362 Що за шарага дзвонить з російського номера?

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Salurn

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що за шарага дзвонить з російського номера? Тегів має більше 100 в гетконтакті, а хто це іменно не пише.
Прострочки вже по 4-5 місяців і ще ні разу такий номер не «світився»?
+79639429362

IMG_20200710_225628.webp

Що за шарага дзвонить з російського номера? Тегів має більше 100 в гетконтакті, а хто це іменно не пише.
+79639429362
В гугле куча инфы по первой ссылке

Серйозно? Читаю тільки , що колектори і хто куда їх їбав. А конкретно мене цікавить?

Це все я вже читала, дякую)

Мне в самый пик звонков звонили и с Лондона, и с Германии, и с Мальдив... Вообще не представляю кто это был, отвечала ради интереса, оно молчало.

Мне с российского номера звонили только от мистер мани

....))
Мне с российского номера звонили только от мистер мани
В мене вроді такі є?

Гроші всім мені дзвонили і писали з російських номерів

Какая разница? Вы намерены с ними говорить, так ответьте на звонок. Допустим сейчас Вы определите звонаря, и что? Крепче спать станете или займы рассосуццо? Забейте и всё ))

Какая разница? Вы намерены с ними говорить, так ответьте на звонок. Допустим сейчас Вы определите звонаря, и что? Крепче спать станете или займы рассосуццо? Забейте и всё ))
Я фізично на нього не можу відповісти, бо мені не дзвонить. Мені просто показує, хто дзвонив з незнайомого номера.
За весь період прострочки такого не було, тому мені стало цікаво хто це і чого б це раптом. Бо в мене за день тепер не більше 10 дзвінків. А той номер дзвонив ввечері після 19 і раз 15 підряд)

Я фізично на нього не можу відповісти, бо мені не дзвонить. Мені просто показує, хто дзвонив з незнайомого номера.
За весь період прострочки такого не було, тому мені стало цікаво хто це і чого б це раптом. Бо в мене за день тепер не більше 10 дзвінків. А той номер дзвонив ввечері після 19 і раз 15 підряд)
То просто забийте. Цікавість то міцний стимулятор, але не у цьому випадку. ))

Робот Верокеш
Нічний авторобот
Нічний авторобот

irgalickaya, о, догадывался, четвертый номер значит на автодозвон включили. Короли робозвонков ля.
Screenshot_20200712-130147.webp

Мне с российского номера Mr. Money звонил. Была масса звонков с номеров Венгрии, Польши и Германии. Кто это - чёрт их знает?

+79639429362
У мене жінці з російського дзвонив Пристав по Кашинському доки не передали в ЄАПБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі