Щоденник 7 місяців просрочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Nikaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 980

Nikaa

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
5090
Nikaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня усім! Сьогодні вже 7 місяців просрочки, дякую форуму що зупинилась і перестала брати один щоб пролонгувати інший. Але рідні як не розуміли, так і не розуміють мене. На даний момент не маю як платити, бо маю інші витрати важливіші за ці МФО. Зараз всією сім'єю живемо за кордоном. Батькам йдуть листи, вони дзвонять і кажуть, що мене посадять в тюрьму дитину забирать, департують, я на зоні сидіти у, бо не платю. От тільки забудеш про всі борги і починаєш спокійно жити, то батьки просто не дають життя. Можливо хтось дасть пораду, як доних донести щоавсе це тільки лякають?

самое главное донести что кредиты (гражданско-правовые отношения) никакого отношения к уголовному кодексу не имеют...

Доброго дня усім! Сьогодні вже 7 місяців просрочки, дякую форуму що зупинилась і перестала брати один щоб пролонгувати інший. Але рідні як не розуміли, так і не розуміють мене. На даний момент не маю як платити, бо маю інші витрати важливіші за ці МФО. Зараз всією сім'єю живемо за кордоном. Батькам йдуть листи, вони дзвонять і кажуть, що мене посадять в тюрьму дитину забирать, департують, я на зоні сидіти у, бо не платю. От тільки забудеш про всі борги і починаєш спокійно жити, то батьки просто не дають життя. Можливо хтось дасть пораду, як доних донести щоавсе це тільки лякають?
у меня год просрочки и первое время родственники говорили о моих кредитах, но после моих доводов о том, что все выплачено и если есть претензии- пусть в суд идут, а не звонят и пишут письма... мои успокоились, сейчас даже не вспоминают. попробуйте поговорить с родителями, обьясниться, что вы закон не нарушили!

А ви в розмові з ними повинні бути впевненою і твердою. Не дайте їм себе хвилювати. Стійте на своєму - якби мали приїхати, то вже б приїхали ( "забрали, посадили, департували" і тд) і все це говоріть впенено і з посмішкою?.
Порадьте батькам послухати на ютубі Артема Зубкова?
Вам - удачі на новому місці!

А ви в розмові з ними повинні бути впевненою і твердою. Не дайте їм себе хвилювати. Стійте на своєму - якби мали приїхати, то вже б приїхали ( "забрали, посадили, департували" і тд) і все це говоріть впенено і з посмішкою?.
Порадьте батькам послухати на ютубі Артема Зубкова?
Вам - удачі на новому місці!
Дякую? я теж послухаю?

Назад
Угорі