Alevtina25
Форумчанин
- Дописи
- 151
- Реакції
- 89
- Бали
- 343
Alevtina25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу розповісти історію мого виходу на просрочку. У мене всього 7 мфо, дуже рада що вчасно зупинилася, п'ять місяців назад якраз почалася перша . Тоді форум я ще не знайшла, зате знайшла юриста, який мене заспокоїв і сказав не визнавати ці кредити, ми написали запити в мфо на не визнання кредитів. Потім почалися дзвінки, я відразу написала на 15 45 , приїхав дільничий , ми написали заяву на смартівей, манівео, алекскредіт . Додаток в смартівей я удалила ще до прострочки . Від них ніхто до знайомих не дзвонив і не слав смс. Дуже нервувала цей період, знайшла форум, зрозуміла що я не одна така. Стало спокійніше. Найголовніше це взяти себе в руки і не піддаватися паніці. Постійно читала форум, далі подумала навіщо писала запити на мфо, дзвонять вони всеодно, але не хамлять. Режим сніжинки в мене ще досі. Алекскредіт і манівео, тепер таліон, найбільш доставучі. Дзвонили до моїх родичів, до родичів колишнього чоловіка, але це таке. До сусідів не знаю чи дзвонили, ніхто нічого не казав. Але їх думка мене не цікавить. В кожного своїх проблем хватає. Наразі не знаю що буде далі, вже закривати напевно не буду нікого, буду чекати написи і зносити в суді. Родичам я так і не призналася, вони думають що дзвонять аферисти.
Ще забула написати, на форумі познайомилася з Панночкою, дуже рада знайомству. Надіюся, що будемо товаришувати
Ще забула написати, на форумі познайомилася з Панночкою, дуже рада знайомству. Надіюся, що будемо товаришувати
Останнє редагування: