Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А Ви читали що це за статті? А в листах взагалі нічого страшного немає)Позвонили контактному лицу и сказали, что готовят эти 2 статьи и попросили срочно гасить. Они просто пугают или действительно присылают на место регистрации письма?
А й справді,що за статті?і якого кодексу,я б почитала, мене не лякають ще такимА Ви читали що це за статті? А в листах взагалі нічого страшного немає)
Не кримінального точно)))А й справді,що за статті?і якого кодексу,я б почитала, мене не лякають ще таким
Це стаття про загальні умови виконання зобов'язань і про попередній договір. Якби люди спочатку пробували розібратися, а потім вже лякатися, було б дуже добре...А й справді,що за статті?і якого кодексу,я б почитала, мене не лякають ще таким
якби розібралися, то і лякатися не довелося б))Якби люди спочатку пробували розібратися, а потім вже лякатися, було б дуже добре...
так про статьи они не мне даже звонилиякби розібралися, то і лякатися не довелося б))
Та забийте Ви вже в Гугл ці статті і почитайте! Про що там дзвонити? І взагалі розмовляти з цими убогенькими немає про що!так про статьи они не мне даже звонили
Я работу параллельно ищу, поэтому на номера без пометки спам отвечаюТа забийте Ви вже в Гугл ці статті і почитайте! Про що там дзвонити? І взагалі розмовляти з цими убогенькими немає про що!
есть вариант искать работу с новым номером телефона, а не засвеченнымЯ работу параллельно ищу, поэтому на номера без пометки спам отвечаю
Ну так почули, що це недолугі звонілки, послали і закінчили розмову. Хіба це так складно?Я работу параллельно ищу, поэтому на номера без пометки спам отвечаю
нет возможности новый номер купитьесть вариант искать работу с новым номером телефона, а не засвеченным
Такі складні варіанти пропонуєш)))есть вариант искать работу с новым номером телефона, а не засвеченным
Нова сімка 50 грн коштує?нет возможности новый номер купить
их нетТакі складні варіанти пропонуєш)))
Нова сімка 50 грн коштує?
вошло в привычку(Такі складні варіанти пропонуєш)))
Я готова Вам подарувати нову сім картуих нет