5 Мікрозаймов по всих просрочка

• Автор теми Автор теми Sava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 853
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sava

Читач
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
Sava не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем прівет) я новий пользовател есть 5 мікрозаймов по всім ідуть просрочки уже місяців по 4 звонили на роботу в контакте зробили розсилку друзям що я не плачу звонили знайомим з якими давно не общався сказали що вони поручителі а я вобще військовий в Україні діє закон з 2014 року про захист військових та їх сімей в ньом вказується що військовим не нараховуються ні штрафи ні пеня я їм це обясняю но вони говорять що даже президент повин їх сплачувати) ну вобщим по тихеньку воюєм з ними)

Всем прівет) я новий пользовател есть 5 мікрозаймов по всім ідуть просрочки уже місяців по 4 звонили на роботу в контакте зробили розсилку друзям що я не плачу звонили знайомим з якими давно не общався сказали що вони поручителі а я вобще військовий в Україні діє закон з 2014 року про захист військових та їх сімей в ньом вказується що військовим не нараховуються ні штрафи ні пеня я їм це обясняю но вони говорять що даже президент повин їх сплачувати) ну вобщим по тихеньку воюєм з ними)
Братан, сам военный и некоторые просили форму5 но просто остановят начисление процентов и никто ничего не спишет! Читай форум и делай выводы как поступить:
Платить или не платить- вот в чем вопрос

Ну я решил вобще не платить пока не будет тела крідіта і не больших процентов або буду з ними общаться тільки в суді

Хто розкаже про компанію Швидко Гроші які методи роботи звонки смс атака через соц сеті були що ще може бути в суд подадуть бо я їм говорю що тільки там з ними буду спілкуватися

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу