Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Відповідь у пості. Це ж очевидно.Интересный законопроект. +5% к кредитам. И на кого их повесят, в случае принятия?
![]()
Интересно то, что соучредитель монобанк пишет, что "банки привыкли перекладывать на клиента". Подготавливает, короче))Відповідь у пості. Це ж очевидно.
Легалізація відкатів ))Интересно то, что соучредитель монобанк пишет, что "банки привыкли перекладывать на клиента". Подготавливает, короче))

помощь от ес нужно будет возвращать вроде с 2032-го года, плюс скорее всего этот долг спишут.Легалізація відкатів ))
Насправді все дуже "темно" попереду. Будуть обкладати так що "мама_нє_горюй". Це очевидно.
В нас борг державний такий що я не знаю чи прапрапра... з цим щось зроблять.
Вчора десь попалось на очі, що лишень за липень +4млрд... не гривень![]()
Так. І про репарації можно згадати... проте ще потрібно перемогти. Я не про політику... а про те що податки тільки зростатимуть. Надходження в кормушку треба брати за будь що. І ніхто не буде нехтувати ніяким засобом.помощь от ес нужно будет возвращать вроде с 2032-го года, плюс скорее всего этот долг спишут.
Слава Богу, що ми зупинились у набиранні кредитів. Тепер ще в нових договорах і на 5% більше прийдется платить людям?ппцТак. І про репарації можно згадати... проте ще потрібно перемогти. Я не про політику... а про те що податки тільки зростатимуть. Надходження в кормушку треба брати за будь що. І ніхто не буде нехтувати ніяким засобом.
с какой целью интересуетесь? планируете брать займы в мфо?А с МФО также будет, будут дополнительные 5 процентов с клиентов требовать?