+5% до кредитів ?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 443

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Интересный законопроект. +5% к кредитам. И на кого их повесят, в случае принятия?
12_27_45_OGo.webp

Интересно то, что соучредитель монобанк пишет, что "банки привыкли перекладывать на клиента". Подготавливает, короче))
Легалізація відкатів ))
Насправді все дуже "темно" попереду. Будуть обкладати так що "мама_нє_горюй". Це очевидно.
В нас борг державний такий що я не знаю чи прапрапра... з цим щось зроблять.
Вчора десь попалось на очі, що лишень за липень +4млрд... не гривень :hang2:

Легалізація відкатів ))
Насправді все дуже "темно" попереду. Будуть обкладати так що "мама_нє_горюй". Це очевидно.
В нас борг державний такий що я не знаю чи прапрапра... з цим щось зроблять.
Вчора десь попалось на очі, що лишень за липень +4млрд... не гривень :hang2:
помощь от ес нужно будет возвращать вроде с 2032-го года, плюс скорее всего этот долг спишут.

помощь от ес нужно будет возвращать вроде с 2032-го года, плюс скорее всего этот долг спишут.
Так. І про репарації можно згадати... проте ще потрібно перемогти. Я не про політику... а про те що податки тільки зростатимуть. Надходження в кормушку треба брати за будь що. І ніхто не буде нехтувати ніяким засобом.

Так. І про репарації можно згадати... проте ще потрібно перемогти. Я не про політику... а про те що податки тільки зростатимуть. Надходження в кормушку треба брати за будь що. І ніхто не буде нехтувати ніяким засобом.
Слава Богу, що ми зупинились у набиранні кредитів. Тепер ще в нових договорах і на 5% більше прийдется платить людям?ппц

Назад
Угорі