Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони багато чого кажуть. на ранніх стадіях вам юрист не потрібен.Зовсім!!!Маю більще 10 Мфо, кажуть шо будут подавати в суд, дуже хочу шоб адвокат поміг але багато є таких шо тільки гроші беруть.. поможіть будь ласка, хто що чув
В "шапке" форума есть раздел "юристы форума"...Маю більще 10 Мфо, кажуть шо будут подавати в суд, дуже хочу шоб адвокат поміг але багато є таких шо тільки гроші беруть.. поможіть будь ласка, хто що чув
ДякуюВ "шапке" форума есть раздел "юристы форума"...
Так же на форуме можно почитать отзывы об их работе
Шо пока не подадут ни один нормальный юрист ничем вам не поможет. Игнорьте их и все,больше ничего не работаетМаю більще 10 Мфо, кажуть шо будут подавати в суд, дуже хочу шоб адвокат поміг але багато є таких шо тільки гроші беруть.. поможіть будь ласка, хто що чув
Та страшно.Я читала шо юристи чи то адвокати можуть рішити і не буду платити процентиШо пока не подадут ни один нормальный юрист ничем вам не поможет. Игнорьте их и все,больше ничего не работает
Говорить можно все что угодно...не слушайте и не читайте бред.На данном этапе юрист не поможет...бегите к юристам на форуме в случае если найдёте себе в реестрахМаю більще 10 Мфо, кажуть шо будут подавати в суд, дуже хочу шоб адвокат поміг але багато є таких шо тільки гроші беруть.. поможіть будь ласка, хто що чув
Та не бойтесь) ничего страшного не произойдёт) им по барабану на юристов) они только угрожать могут и все. А вот если суд или надпись там да,юрист поможет конечно угомонить их аппетиты) а до этого времени только деньги потратите зряТа страшно.Я читала шо юристи чи то адвокати можуть рішити і не буду платити проценти
А як шукати себе в реєстрі, чи де таке можливо? ДякуюГоворить можно все что угодно...не слушайте и не читайте бред.На данном этапе юрист не поможет...бегите к юристам на форуме в случае если найдёте себе в реестрах
Ответ был вам в другой теме Прийшов рекомендований лист на стару адресуА як шукати себе в реєстрі, чи де таке можливо? Дякую
Говорити і робити це різні речі.Вам юрист в даний момент зовсім не потрібен.Перед подачею в суд або ВН,пропонують лояльні умови до закриття.Захочете закривати,збирайте кошти.А якщо буде суд,тоді і шукатимете юриста.На форумі першокласні спеціалісти в цій галузі.Поки читайте розділи про МФО,читайте відгуки про юристів.Придивляйтесь так сказати.І не вірте всяким там "Захист","Звільнимо"і так далі.Ніхто не допоможе закрити ваші МФО,крім вас.Маю більще 10 Мфо, кажуть шо будут подавати в суд, дуже хочу шоб адвокат поміг але багато є таких шо тільки гроші беруть.. поможіть будь ласка, хто що чув
З часом всі МФО пропонують оплатити тіло,або тіло +% до прострочки.Нащо витрачати кошти на юриста,навіть якщо і знайдете і щось з цього вийде,хоча дуже сумніваюсь,то безкоштовно ніхто цим займатись не буде,як на мене те саме тіло і проценти ви заплатите.Та страшно.Я читала шо юристи чи то адвокати можуть рішити і не буду платити проценти