+380 (99) 777 60 75

• Автор теми Автор теми AlenaRyabova
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 350

AlenaRyabova

Форумчанин
Дописи
348
Реакції
122
Бали
343
AlenaRyabova не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Телефонували сьогодні типу з ОЛХ за жіноче взуття, це був мужик, дуже неприємний голос, запитував з ким він розмовляє ( виписував мої персональні дані)

мені цей голос був схожий на колектора з гоуфінгоу, такий противний хриплий голос, записаний як СаняАто

незнаю хто це, ну або шахраї або хз

Телефонували сьогодні типу з ОЛХ за жіноче взуття, це був мужик, дуже неприємний голос, запитував з ким він розмовляє ( виписував мої персональні дані)

мені цей голос був схожий на колектора з гоуфінгоу, такий противний хриплий голос, записаний як СаняАто

А вы на олх ничего не продаете?

А вы на олх ничего не продаете?
Продаю, але у мене був випадок схожий як продавала дорогу річ, телефонували різні, просили код їм відіслати ???
Бо не могли перерахувати кошти, а коли номер в гугл вбиваєш то ОЛХ вскакує ( якщо номер вказаний)
Тому і думаю на колекторів теж

Надо было сказать - разговариваешь с тем, кому позвонил. А в ГоуНахГоу тот хриплый голос принадлежит вшивому и трусливому черту.

Назад
Угорі