31 МФО, тіло 170 тис, ще й ФОП

• Автор теми Автор теми ss_lk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 863

ss_lk

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
15
Бали
2565
ss_lk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіла у позиках на 170 тис, оформляюсь ФОПом, на когось оформити не можу. Вже вийшов на 4 позиках на протермінування, бо грошей нема, поки просто дзвонять. Справи потихеньку йдуть краще, але вертати грошей ще нема. Боюсь ,що рахунок підприємця заблочать. Та і взагалі не знаю, що чекати від них. З чого почати, друзі, не знаю. Може адвоката порадите з яким проконсультуватись?

Тіла у позиках на 170 тис, оформляюсь ФОПом, на когось оформити не можу. Вже вийшов на 4 позиках на протермінування, бо грошей нема, поки просто дзвонять. Справи потихеньку йдуть краще, але вертати грошей ще нема. Боюсь ,що рахунок підприємця заблочать. Та і взагалі не знаю, що чекати від них. З чого почати, друзі, не знаю. Може адвоката порадите з яким проконсультуватись?
На форуме есть юристы с отзывами. Напишите им.

Ви спочатку напишіть які у вас МФО,почитайте хто робе написи.Ті і перші закривайте.Ще є у вас час до блокування рахунків.Я теж ФОП,мала 2 написи,нічого не блокували.

Останнє редагування:
У меня 32 МФО почти как у Вас, только общее тело 70 тыс. грн.
Просрочка больше 2 лет.

Боюсь ,що рахунок підприємця заблочать.
Могут заблокировать, но это где-то уже после 8-10 месяцев просрочки, если сделают вам исполнительную надпись нотаруиса.

Та і взагалі не знаю, що чекати від них.
Звонки вам, родственникам.
Соседям и знакомым - если найдут и если захотят искать.
З чого почати, друзі, не знаю.

Если платить нет чем, то нужно начинать с игнорирования на их звонки. Будете поднимать трубку - будут наяривать с каждым днём больше и больше.
Вам нужно залечь на дно на ближайшие 3 месяца. Там пойдут потом предложения закрыть за тело+ процент.

Може адвоката порадите з яким проконсультуватись?
Обращаться к адвокатам сейчас нет смысла. Копите деньги на снос исполнительной надписи нотариуса. Где-то через 8-10 месяцев могут влепить ИНН.

Рахунок ФОП ви зможете відкрити, проте якщо є постанова/напис про арешт коштів, то він також буде арештований на суму боргу.
Податки ви можете платити готівкою через касу.

Рахунок ФОП ви зможете відкрити, проте якщо є постанова/напис про арешт коштів, то він також буде арештований на суму боргу.
Податки ви можете платити готівкою через касу.
А на суму боргу з їх дурними відсотками?

Арешт буде на ту суму, яка вказана в н

У меня 32 МФО почти как у Вас, только общее тело 70 тыс. грн.
Просрочка больше 2 лет.

Могут заблокировать, но это где-то уже после 8-10 месяцев просрочки, если сделают вам исполнительную надпись нотаруиса.

Звонки вам, родственникам.
Соседям и знакомым - если найдут и если захотят искать.

Если платить нет чем, то нужно начинать с игнорирования на их звонки. Будете поднимать трубку - будут наяривать с каждым днём больше и больше.
Вам нужно залечь на дно на ближайшие 3 месяца. Там пойдут потом предложения закрыть за тело+ процент.

Обращаться к адвокатам сейчас нет смысла. Копите деньги на снос исполнительной надписи нотариуса. Где-то через 8-10 месяцев могут влепить ИНН.
Це виходить, що на кожен договір треба буде зносити приписи, я так розумію. Дякую
Арешт буде на ту суму, яка вказана в написі нотаріуса.
Ну це ясно. Я тут надибав, що колектори нарахували на 5000 тіла, 143 тис відсотків. То у всіх так? Це ж неправомірно((

Це виходить, що на кожен договір треба буде зносити приписи, я так розумію. Дякую
Пока подают не все и не сразу. Если только начались просрочки, то есть несколько месяцев в запасе.

Ну це ясно. Я тут надибав, що колектори нарахували на 5000 тіла, 143 тис відсотків. То у всіх так? Це ж неправомірно((
Як нарахують, так і буде. А дальше ваше право, платити, судитися, домовлятися.
У мене було декілька виконавчих проваджень, два з яких банківські, інші по мфо. На банківські відсотки були великі, на мфо мінімальні.

Назад
Угорі