3 роки з моменту взяття кредиту.

• Автор теми Автор теми Maks1927
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 717

Maks1927

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
63
Бали
913
Maks1927 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить таке питання яка ймовірність шо в останній рік буде багато позовних заяв до суду?Один суд уже іде зараз.Загалом маю 30+ мфо на суму кредиту 160к+ із процентами 500к+.І як поводять себе компашки після 3 років дзвонять пишуть чи ще якісб моменти?

Цікавить таке питання яка ймовірність шо в останній рік буде багато позовних заяв до суду?Один суд уже іде зараз.Загалом маю 30+ мфо на суму кредиту 160к+ із процентами 500к+.І як поводять себе компашки після 3 років дзвонять пишуть чи ще якісб моменти?
Дзвонять, пишуть... ( майже 5 років вже ) ... можуть і в суд піти.
Останнім часом в них це ледь не на потік стало...

Дзвонять, пишуть... ( майже 5 років вже ) ... можуть і в суд піти.
Останнім часом в них це ледь не на потік стало...
після 3 років?А толку якщо срок позовної давності закінчився?Просто ж відмінять суд?Чи є якісь нюанси?

після 3 років?А толку якщо срок позовної давності закінчився?Просто ж відмінять суд?Чи є якісь нюанси?
Є ньюанси. Наприклад КМУ подовжував ці терміни на період карантину по ковіду і тим більше на воєнний стан.
Але шарагам все ж таки треба буде в суді довести що це вплинуло на їхні пропуски термінів.

Є ньюанси. Наприклад КМУ подовжував ці терміни на період карантину по ковіду і тим більше на воєнний стан.
Але шарагам все ж таки треба буде в суді довести що це вплинуло на їхні пропуски термінів.
Я зрозумів дякую.Ну буду чекати ще рік а там побачимо.Сподіваюся все буде ок.

це так не працює
нюанс такий, що про пропуск строку повинен заявити відповідач

це так не працює
Я розумію що якщо на мене подадуть до суду а я просто на морозі сидітиму і нічого не робитиму навіть спустя 3 года то нічого доброго не буде і треба самому щось робити

це так не працює
+ немає бути умов в КД щодо зміни строків ПД
+ треба зважати на карантин та воєнний стан. Там строки зупинені.

угу. звісно ж кредитори весь цей час сиділи без інтернету 👀 і саме тому не могли подати вчасно

Воєнний стан і зараз іде як би тобто поки йде війна ці терміни не діють?Все одно мені здається якщо оскаржити терміни позовної давності суд буде на твоїй стороні.

Останнє редагування:
Назад
Угорі