2й день просрочки ...Чи буде вже обдзвін тел.книги?

• Автор теми Автор теми Karolina bet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 3K

Karolina bet

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
16
Бали
318
Karolina bet не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тіло не велике 1200 ,2й день просрочки.Тепер нервую як читала форум в кого як,по різному.Можливо знаете чи на 2й день чекати шалений обдзвін??

Тіло не велике 1200 ,2й день просрочки.Тепер нервую як читала форум в кого як,по різному.Можливо знаете чи на 2й день чекати шалений обдзвін??
У мене взагалі обзвону не було.Ні розсилок.Вже півтора року.

Они сначала вам десяток сообщений скинут (ну по крайней мере у меня так было), потом россылка смс по телефонной книге, а после начались звонки....

И что? Пусть себе звонят. Просто не отвечайте на звонки, не ведитесь на смски, забудьте про них. Теперь у них проблемы а не у вас!

Я добре поржав,коли на мій номер прийшло смс з розшуком якоїсь Валентини,котра залишилась їм винна 230грн. З моїми 26 сараями)))

Ну такое
Шлют смс Вам каждый день , и тем кого сочтут родными с вашей телефонной книги

Тіло також в районі 1100 нікому не дзвонили,вже давно просрочках,пропонують списання і реструктуризацію

С какого х...им обзванивать вашу телефонную книгу? Далеко не факт что у них есть к ней доступ,а учитывая ещё что у вас только одна шарага,да второй день это такое,детский лепет

С какого х...им обзванивать вашу телефонную книгу? Далеко не факт что у них есть к ней доступ,а учитывая ещё что у вас только одна шарага,да второй день это такое,детский лепет
Это Смурфики. Там только через приложение всё. И доступ к звонкам и контактам оно просит.

єєє. там весь смисл видачі кредиту - це коли ви даєте доступ до своїх контактів

Это Смурфики. Там только через приложение всё. И доступ к звонкам и контактам оно просит.
Папка....тогда вопросов нет
єєє. там весь смисл видачі кредиту - це коли ви даєте доступ до своїх контактів
Ну раз через приложение тогда понятно,все верно

Останнє редагування:
Щось там порозсилали,тижня два,кожного разу іншому контакту

Обзванивают всех кого думают что родственники из телефонной книги, у меня в основном это жены кумовья, мои родные морозят их, а вот жены общаются, хотя говорю не делать этого...потом зае....ют жену, жена меня, круговорот заё....ов в природе. Грозят продать каллам...
Тел.книгу слизуют сто процентов.

Нет, у меня через 2 недели просрочки родителям отправили смс о долге

Можете два тижні спати спокійно,вони вже потім активізуються коли норм штраф за прострочку накапає. Г**дони ще ті, в мене багато МФО не закритих, але їх завжди пролонговував. А тепер послав їх на три букви, вдома всі знають про мої кредити, а на думку чужих мені насрати

У мене також у них не велика сума десь 1100 то не було обдзвону,ну мені ніхто нічого не казав,в тел книзі нікого не маю,зараз вже знизили до тіла і реструктуризацію пропонують

У мене також у них не велика сума десь 1100 то не було обдзвону,ну мені ніхто нічого не казав,в тел книзі нікого не маю,зараз вже знизили до тіла і реструктуризацію пропонують
смурфіки часто йдуть на уступки

Назад
Угорі