280к планую повернути,тільки не знаю чи підуть мені на зустріч МФО

• Автор теми Автор теми Ser-g777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 774

Ser-g777

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
83
Бали
33
Ser-g777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дорого дня, в мене назбирась приблизно 26+ МФО 280к (орінтовано разом з бізнес позикою)просрочки на даний час тільки 2МФО(Мілоан,Манівео) думаю протягнути місяців два та повернути.
Не знаю тільки чи плати пеню і штрафи чи чекати від них пропозицій?

Дорого дня, в мене назбирась приблизно 26+ МФО 280к (орінтовано разом з бізнес позикою)просрочки на даний час тільки 2МФО(Мілоан,Манівео) думаю протягнути місяців два та повернути.
Вы собираетесь возвращать все 26??? Одним махом это сделать практически не реально во первых, а во вторых не имеет смысла. Такие деньги лучше потратить на грамотного юриста и то, при необходимости. А если отдавать по чуть-чуть,то пролангации,пени и проценты все съедает, даже оглянуться не успеете.

Не делайте глупости. Обращайтесь к юристу. Никому ничего не платите !!!!!!!

А навіщо тягнути ? Для "гостроти відчуттів" ??? За 2 місяці з ваших 280 буде як мінімум 560 ... будете оплачувати ???
:попкорн: :попкорн: :попкорн:

Да не для гострих відчутів,кошти надійдуть мені протягом 2-х місяців, деякі пролонгую,а з іншими пробую домовлятись,на даному етапі ще не турбують та не погрожують.

Да не для гострих відчутів,кошти надійдуть мені протягом 2-х місяців, деякі пролонгую,а з іншими пробую домовлятись,на даному етапі ще не турбують та не погрожують.
І перше і друге тим більше - марно!
Гроші на вітер ...
Домовитесь - напишіть нам обов'язково ... бо щось не дуже з нами хотіли домовлятись.
Можливо у вас свій підхід.

Тело кредита или тело плюс процент?...на это соглашаются не на ранних периодах просрочки...

С ними договариваться бесполезно, они только и ждут, когда заемщик выйдет на просрочку, так как именно тогда начинается их основной заработок. Вся система в этом. Даже самые относительно лояльные конторы, как Май кредит и Кредит Ап ни в какую не намеренны договариваться в начале просрочки, когда у них клиент наконец вышел на пени и повышенный %

Гроші на вітер ...
Домовитесь - напишіть нам обов'язково ... бо щось не дуже з нами хотіли домовлятись.

Спробую,можливо вийде,вмінняи проводити переговори навчений,але читаючи коментарі розумію що не так все просто як здається мені.

, когда у них клиент наконец вышел на пени и повышенный %
[/QUOTE]эт точно, как будто вся цель это вывести на просрочки

Спробую,можливо вийде,вмінняи проводити переговори навчений,але читаючи коментарі розумію що не так все просто як здається мені.
Да будь вы хоть самым лучшим дипломатом в мире, тупым шавкам пофигу любые аргументы, они просто не слушают, что им говорят, у них цель выбить оплату, всё

Через 2 месяца...пополните наши ряды.Вам же на благо.

Гроші на вітер ...

Підскажіть будьласка, яку програмку для запису дзвінків(автоматичну)краще встановити, бо пройшовся по форумі(десь 5 год гуляв та ознайомлювався) то зрозумів що від них надходять погрози,а це краще мати в рукаві як козерь?

Да будь вы хоть самым лучшим дипломатом в мире, тупым шавкам пофигу любые аргументы, они просто не слушают, что им говорят, у них цель выбить оплату, всё
100% погоджуюсь. Дипломатія можлива за умови присутності хоч якогось "проблеска сознания" чи мозку. А останнім одноклітинні не наділені нажаль.

Так за ці два місяці,Ви винні будете в два ,а той три рази більше і гроші втратите і в боргаг залишитесь,в мене так і вийшло,тільки на картках підняла ліміт,позичила 3т.євро,тепер,друзям винна,тай боргів стало більше...Як би я до цього часу пішла до юриста або хоча б знайшла форум,було б все по іншому...

Вы собираетесь возвращать все 26??? Одним махом это сделать практически не реально во первых, а во вторых не имеет смысла. Такие деньги лучше потратить на грамотного юриста и то, при необходимости. А если отдавать по чуть-чуть,то пролангации,пени и проценты все съедает, даже оглянуться не успеете.

Чесно відповім,не знаю як краще поступити в цій ситуації, вмикати ігнор та закривати деякі де не більше 2500-3000.
Мене завела в цю ситуацію бізнес позика, на початку все проходило без цих проблем доки я не втратив свій заробіток( з авто винесли мою сумку із грошима(350к), просто зупинився бо почув стук заднього колеса) ось так я прогорів!!! Тут ви самі всі розумієте що з повним"0" їх витягнути не можливо((

Підскажіть будьласка, яку програмку для запису дзвінків(автоматичну)краще встановити, бо пройшовся по форумі(десь 5 год гуляв та ознайомлювався) то зрозумів що від них надходять погрози,а це краще мати в рукаві як козерь?
Не підкажу, бо не користуюсь. Я не веду і не вів жодних телефонних розмов за всі 9 місяців. Не бачу в цьому сенсу.
І всі записи телефонних розмов з неофіційних номерів ( а вони погрожують і балаболять тільки з них ) не мають жодної юридичної сили, якщо ви про це.

Назад
Угорі