27 МФО и звонки на работу

• Автор теми Автор теми nastya_mel
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 614
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nastya_mel

Форумчанин
Дописи
313
Реакції
313
Бали
5225
nastya_mel не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня 27 долгов в МФО. Неужели все они будут звонить на работу? Я сейчас в декрете, но когда брала, указывала номер отдела кадров своего предприятия, на котором числюсь

У меня 27 долгов в МФО. Неужели все они будут звонить на работу? Я сейчас в декрете, но когда брала, указывала номер отдела кадров своего предприятия, на котором числюсь
Будут, но не все

Короче, после декрета можно туда не возвращаеться, наверное (((
Все буде ок. Якщо керівництво адекватне, то все зрозуміє. А можите попередити на роботі, що це шахраї, щоб не звертали увагу на їх дзвінки.

Все буде ок. Якщо керівництво адекватне, то все зрозуміє. А можите попередити на роботі, що це шахраї, щоб не звертали увагу на їх дзвінки.
У нас детектор сам не принимает звонки. Только через секретаря. Врятли она будет беспокоить не по таким пустякам. Тем более у нас работает много таких же несчастных заемщиков

Ничего, стыд это временное явление. Если начальство за вас, то предупредите, чтобы сказали что вы уже там не работаете, тогда звонить не будут, коллекторы вносят информацию, о том что не работаете.
Post automatically merged:

Значит сами секретарю за коробочку конфет скажите, чтобы вас не выдавала)

У нас детектор сам не принимает звонки. Только через секретаря. Врятли она будет беспокоить не по таким пустякам. Тем более у нас работает много таких же несчастных заемщиков
Не хочу Вас лякати, але до мого директора дзвонили на мобільний, а ще і до його дружини. Але, запам'ятайте головне, що це тільки Ваші фінансові питання, і вирішити їх тільки Ви, коли звичайно будете мати змогу. Не переймайтесь тим, що подумають інші. Усім байдуже.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі