Щоденник 2 роки в прострочці

• Автор теми Автор теми Viruska91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 799

Viruska91

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
41
Бали
878
Viruska91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, на форумі уже давно так як ви всі бачите, у місяці вересні буде уже 2 роки як прострочки по 10 кредитах.
Сімку змінила викинула, за 2 роки багато чого спочатку прострочок пережила ( врагу не побажаю це все пережити)
Маю двох діток, зараз знахожусь в дикреті, давно ніхто не дзвонив до рідних і до сусідів, ну ось все заново началось , вже десь як 3 місяці колцентр наярює до моїх близьких, паро разів на день, саме страшне переживаю щоб заново до всіх не добралися.
Знову почались переживання, кожного дня сіпаюсь від кожного шуму, заново пішла в депресію. Переживаю щоб колектори не прийшли додому. Боюсь за діток.
Чому пишу бо скоро буде можливість по трішки все закривати. Як їх шукати?? Як домовлятись поняття немає, хочу скоріш вибратися з цього дірьма, хочу жити спокійно а не обертатись на кожному кроці і боятись цього всього, якщо ви пам'ятаєте в мене аналогічна ситуація як і в кожного один кредит перекривала іншим, сімки немає, листи пока не приходили, на пошту з Колцентру написали тільки один раз що викупили мене, ні суми , ні з якого кредиту я не розумію, як входила в прострочки загальна сума була 35000( це без відсотків). Даже незнаю хто кому що продав, підскажіть як вірно все зробити, щоб і номер не взнали, бо якщо почну одне закривати то і інші дзвонити почнуть, і як правильно з ними домовлятись?
Люди чесно скоро з ума зайду, за 2 роки думки погані весь час лізуть але розумію що є діти і я їм потрібна.
Дякую хто прочитав, давайте свої поради.

Viruska91, По трішки і будете закривати. По мірі можливості і краще відразу. Тобто є певна сума і адекватна пропозиція - закрили і забули.
Вони всі так чи інакше пропонують практично за тіла займів а дехто і того меньше. Не переживайте ви так. У вас є чим перейматись по доброму і піклуватись... а ці всі займи по маленьку розгребете. Успіхів.

Viruska91, По трішки і будете закривати. По мірі можливості і краще відразу. Тобто є певна сума і адекватна пропозиція - закрили і забули.
Вони всі так чи інакше пропонують практично за тіла займів а дехто і того меньше. Не переживайте ви так. У вас є чим перейматись по доброму і піклуватись... а ці всі займи по маленьку розгребете. Успіхів.
Дуже вам дякую за підтримку, чоловіку всерівно на все , а я по характеру така що все близько до серця беру, зациклилась за цьому.

То есть прошло 2 года а вы шарахаетесь от каждого звонка? :russian_roulette:
Как искать - заходите в УБКИ, смотрите у кого ваши кредиты сейчас и пишет на почту им ваши предложения.

То есть прошло 2 года а вы шарахаетесь от каждого звонка? :russian_roulette:
Как искать - заходите в УБКИ, смотрите у кого ваши кредиты сейчас и пишет на почту им ваши предложения.
А як зайтив УБКИ??? Я ту стару сімку викинула

А як зайтив УБКИ??? Я ту стару сімку викинула
Як авторизуватися в додатку «Кредитна історія»?
Вкажіть ваш номер телефону та дату народження, далі — введіть код, що надійде у сповіщення на вказаний номер.
Використовуйте номер телефону, який повідомляли кредиторам.
У разі якщо у вас змінився номер телефону або ваш номер використовувався іншою особою — знадобиться додатково вказати ідентифікаційні дані та пройти верифікацію за фото.

давно ніхто не дзвонив до рідних і до сусідів, ну ось все заново началось , вже десь як 3 місяці колцентр наярює до моїх близьких, паро разів на день, саме страшне переживаю щоб заново до всіх не добралися.
это коля тищенко открывает новые кал-центры
кого? вони вам треба?
сімки немає, листи пока не приходили
так они получается вам не звонят?
на пошту з Колцентру написали тільки один раз що викупили мене
а вы что в рабстве были что вас выкупили?
ні суми , ні з якого кредиту я не розумію, як входила в прострочки загальна сума була 35000( це без відсотків). Даже незнаю хто кому що продав, підскажіть як вірно все зробити, щоб і номер не взнали, бо якщо почну одне закривати то і інші дзвонити почнуть, і як правильно з ними домовлятись?
если решили закрыть, то нужно иметь хотя бы 35к грн. а дальше ищете на форуме раздел по каждой своей мфо и читаете какие условия они могут предложить. номер новый они не передадут в другие мфо, главное не привязывайте его к приватбанку.

А можна взагалі не сіпатись забити на них і не закривати, війна, і мені честно навіть пофіг чи дзвонють вони комусь чи ні, єдине що боюсь це ракет, просто повний ігнор і режим сніжинки

А можна взагалі не сіпатись забити на них і не закривати, війна, і мені честно навіть пофіг чи дзвонють вони комусь чи ні, єдине що боюсь це ракет, просто повний ігнор і режим сніжинки
З таким настроєм певно що можна

Відповідь була в контексті запитання.
Кожному своє і кожен сам обирає, як йому чинити і виходити з ситуації з цими "боргами".
Так, ви праві - можно взагалі не сіпатись і забити.
Особисто я так і зробив. І далеко до війни. І не заплатив жодної гривні. І не заплачу вже швидше за все ніколи.
Проте не кожен має стійкість і є таким "безсовісним" як я.
Комусь важлива кредитна історія, хтось боїться судів... а комусь гроші з неба мабуть падають, що вони закривають все і ще й з шаленими переплатами.
Але як би то не було - кожен варіант має своє місце і свій варіант розрішення, якщо він підходить саме тій людині.

Дуже вам дякую за підтримку, чоловіку всерівно на все , а я по характеру така що все близько до серця беру, зациклилась за цьому.
Я також, як Ви, сприймаю все близько до серця, і також зациклилась на своїх проблемах, і не можу продовжити рухатимь далі, але тут також знайшла підтримку від людей які також потрапили в таку ситуацію

Я закриваю що можу за тіло. Закрила. Майкредіт. Кредит плюс. Селфі. За тіло все. Збираю гроші на кредит касса. Бо вони в суди бігають. Не хочу мати з цім мороки. Кожному своє. Віддаю те що брала і не більше

Я закриваю що можу за тіло. Закрила. Майкредіт. Кредит плюс. Селфі. За тіло все. Збираю гроші на кредит касса. Бо вони в суди бігають. Не хочу мати з цім мороки. Кожному своє. Віддаю те що брала і не більше
Майкредит через скільки часу на тіло погодилися?

Відповідь була в контексті запитання.
Кожному своє і кожен сам обирає, як йому чинити і виходити з ситуації з цими "боргами".
Так, ви праві - можно взагалі не сіпатись і забити.
Особисто я так і зробив. І далеко до війни. І не заплатив жодної гривні. І не заплачу вже швидше за все ніколи.
Проте не кожен має стійкість і є таким "безсовісним" як я.
Комусь важлива кредитна історія, хтось боїться судів... а комусь гроші з неба мабуть падають, що вони закривають все і ще й з шаленими переплатами.
Але як би то не було - кожен варіант має своє місце і свій варіант розрішення, якщо він підходить саме тій людині.
Все рівно всьому є свої наслідки… платити все одно прийдеться, чи юристові , чи за рішенням суду …

Все рівно всьому є свої наслідки…
Звісно)
платити все одно прийдеться, чи юристові , чи за рішенням суду …
Чому ви такі впевнені?
Про термін позовної давності не чули?
І з якого дива ви вважаєте, що юрист ( при умові що в ньому взагалі буде потреба ) не виграє справи і не поверне витрачені на правничу допомогу кошти?

Назад
Угорі