1545 нічим не допомагає

• Автор теми Автор теми Тіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Тіна

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
19
Бали
5100
Тіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Почитала на форумі що після звернення на угл є результат, але ні. Сьогодні подзвонила сказала, що є проблема з мфо. Мені відповіли що без офіційної відповіді мфо НБУ не розглядає звернення. Може хтось знає як офіційно писати смартам і отримати від них відповідь? Бо скріншоти переписок з ними нічого не означають(

Почитала на форумі що після звернення на угл є результат, але ні. Сьогодні подзвонила сказала, що є проблема з мфо. Мені відповіли що без офіційної відповіді мфо НБУ не розглядає звернення. Може хтось знає як офіційно писати смартам і отримати від них відповідь? Бо скріншоти переписок з ними нічого не означають(
Ви вже колись писали по смурфікам.. на 1545 ви скаржились на те, що турбують оточення?

Ви вже колись писали по смурфікам.. на 1545 ви скаржились на те, що турбують оточення?
Я навіть нічого не сказала, бо відразу відповіли що мфо це не до них, а нбу не розглядає заявки без офіційних звернень до мфо
Надоело им уже помогать
???

Много жалоб поступает от людей. Они, чтобы не реагировать или упростить себе работу, ввели новые условия. Вот и все.
Раньше очень хорошо они помогали, звонки прекращались. А сейчас, по моей теории заговора, наверное просто МФО смогли договориться с 1545.

Я вам так скажу, мне не помогли ни 1545, ни НБУ, ни киберы.
После коллажа написала во все инстанции (спасибо ребятам за подсказку и поддержку на форуме).
Киберы были оперативнее всех, но дело быстренько спихнули на полицию, а тем все до лампочки - никто и не собирался заниматься расследованием.
НБУ отвечали дольше, но в итоге написали, что КА Фактор не имеет лицензии и им не подчиняется, поэтому, сорри, но помочь не можем((
Так что, учитывая, что по новому закону к ним будут обращаться в скором будущем все - толку 0, для самоуспокоения можно писать, но рассчитывать на что-то не вижу смысла

Ніхто нам не допоможе, крім нас самих. Дзвонив/писав всюди- толку 0!!!! Тупі відмазки і перенаправлеення на розгляд в інші інстанції. Поліція взагалі "красені". По роботі доводиться час від часу з ними контактувати, так що деякі знайомства маю, але навіть чути не хочуть про мфо і каллів.

Много жалоб поступает от людей. Они, чтобы не реагировать или упростить себе работу, ввели новые условия. Вот и все.
Раньше очень хорошо они помогали, звонки прекращались. А сейчас, по моей теории заговора, наверное просто МФО смогли договориться с 1545.
Печально(
Ніхто нам не допоможе, крім нас самих. Дзвонив/писав всюди- толку 0!!!! Тупі відмазки і перенаправлеення на розгляд в інші інстанції. Поліція взагалі "красені". По роботі доводиться час від часу з ними контактувати, так що деякі знайомства маю, але навіть чути не хочуть про мфо і каллів.
Та якби не дзвінки сусідам і родичам( всім пояснюб але не всі ж розуміють
Ну я ещё раз звонила, зарегистрировали обращение и сказали ожидать смс, а смс так и нет уже 3 часа. Наверное ещё буду звонить, мне главное добиться чтобы не звонили всем контактам

Я навіть нічого не сказала, бо відразу відповіли що мфо це не до них, а нбу не розглядає заявки без офіційних звернень до мфо

???
Ибо ненадо звонить, просто пишите всюду и все

Назад
Угорі