1000 і одна ніч на форумі. Казка номер 2

• Автор теми Автор теми Gwynblaidd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 3K

Gwynblaidd

Arthglyfar
✩ Premium ✩
Дописи
2086
Реакції
5432
Бали
953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ОльгаР , тобі так сподобався процес написання попередньої казки, тому ласкаво прошу))) Всі решта охочих, надіюсь суть пам'ятаєте.
А я тим часом почну)))
Жив собі і не тужив, пацанюра середніх літ. Йдучи з роботи додому він відібрав в одного бомжа дуже гарну лампу. Прийшовши додому він засів ту лампу натирати, та так ретельно тер, що забув про все на світі. Аж раптом...

комната окуталась дымом и появилась из Лампы Шахеризада. И говорит:

не бей меня, юноша, сказал Шахеризад. я сам трансгендер-неопредиленыш. кем хош, тем и стану.

не бей меня, юноша, сказал Шахеризад. я сам трансгендер-неопредиленыш. кем хош, тем и стану.
Пацан поставив на місце табуретку і спитав:
- а собакою можеш? Я коли пи***ом був , дуже собаку хотів, але батьки не позволили

Конечно могу, радостно сказал Шахеризад, и подумал 'Хвала Аллаху, не Енотом!'
В кімнату зайшла передпенсійного віку мама пацана. З криком "фу, п'є**ік" вона влучно метнула в Шахеризада табуреткою

В кімнату зайшла передпенсійного віку мама пацана. З криком "фу, п'є**ік" вона влучно метнула в Шахеризада табуреткою
..."Халда старая..."- прошептал Шехерезад, прежде, чем спасительная темнота накрыла его разум...

..."Халда старая..."- прошептал Шехерезад, прежде, чем спасительная темнота накрыла его разум...
"Забирай того гамасєка, і що б ноги вашої в мене в хаті не було" сказала мама пацану. Той послушно вдів куртку і мешти і потяг Шахеризада за ногу в коридор

"Забирай того гамасєка, і що б ноги вашої в мене в хаті не було" сказала мама пацану. Той послушно вдів куртку і мешти і потяг Шахеризада за ногу в коридор
...следом за ним со свистом полетела толстая книга " Сексуальные девиации и прочие расстройства психики"...

Навстречу им вышло стадо упитанных женщин с палками для скандинавской ходьбы...
images (13).webp

Назад
Угорі