10 місяців просрочки по10 МФО.Що дальше? Чого чекати?

• Автор теми Автор теми Кроха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 748

Кроха

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
26
Бали
308
Кроха не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго і мирного всім вечора ??Маю біля 10 просрочених МФО і один банк((Цікавить така тема... Що відбувається після такого часу просрочки? Дзвонилки стихають? Що можна очікувати від колекторів? І цікавить ще таке??хтось планує зовсім не оплачувати просрочені МФО? І якщо не платити, що може бути? Я все розумію,у всіх по різному, але просто цікава особиста думка кожного. Буду вдячна за ваші відповіді?
Пі. Сі. Заборгованість по банку (ПУМБ)планую закрити.

Такоє. Два з невеликим роки. Є внн, є суд. Є іноді дзвінки. Є смс і в вайбері інколи пишуть. Веселять інколи унікальними акціями про списання. Інколи смішать погрозами про примусове стягнення після суду і внн.
Я думаю можна не відповідати на питання про моє бажання платити їм...

Платити, чи не платити - вирішувати кожному самостійно. Ну і треба враховувати що наслідки у кожного різні. В когось від всіх є написи, або суди. В когось немає нічого. Когось дістають часто, комусь зовсім не звонять.

Банк лучше закрыть. А МФО можно посылать подальше. Я их закрывать не планирую, хотя и есть возможность. Скоро два года просрочки будет. И всем советую им не платить. Если кто-то из них обанкротиться - меньше будет рекламы займов - меньше людей попадут в нашу ситуацию.

Що відбувається після такого часу просрочки?
У всіх по-різному... в когось з'являються кошти і бажання закривати. Хтось судиться. Інші взагалі забувають і забивають.
Дзвонилки стихають?
Хвилями... мені недавно ( а це вже майже 4 роки протермінувань ) якись притрушені автодозвін зробили. поx.
Що можна очікувати від колекторів?
А що можно очікувати від клоунів...
І цікавить ще таке??хтось планує зовсім не оплачувати просрочені МФО?
Я ... але я ще вірю в казки )) жарт звісно.
І якщо не платити, що може бути?
Цугундер)
Я все розумію,у всіх по різному, але просто цікава особиста думка кожного. Буду вдячна за ваші відповіді?
Скоро 4 роки... політ норм.
Жодного суда.

Назад
Угорі