Щоденник 10 МФО

• Автор теми Автор теми Sharahi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 361

Sharahi

Читач
Дописи
15
Реакції
12
Бали
3
Sharahi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, у мене приблизно десять мфо.
Прострочення поки що по трьом!

Максимальна сума тіла 6000.

Підкажіть будь ласка, як зараз краще бути?
На дзвінки відповідати ? (коштів зараз немає)

І через деякий час.. коли кошти будуть, краще закривати де сума тіла велика, чи краще кількістю ?

Дякую за відповідь

І через деякий час.. коли кошти будуть, краще закривати де сума тіла велика, чи краще кількістю ?

Дякую за відповідь
Доброго дня! Я б зменшила кількість. Я саме так і робила. Закрила спочатку з малими тілами а потім збирала на великі тіла і закривала. Зараз з 30 шараг залишилось 3. Але ж і закривала я це все майже 2.5 роки.

Дякую за відповідь
Чем меньше количество тем меньше звонков и тем меньше кредиторов) так что лучше начинайте погашать маленькие а крупные позже

Доброго дня! Я б зменшила кількість. Я саме так і робила. Закрила спочатку з малими тілами а потім збирала на великі тіла і закривала. Зараз з 30 шараг залишилось 3. Але ж і закривала я це все

Доброго дня! Я б зменшила кількість. Я саме так і робила. Закрила спочатку з малими тілами а потім збирала на великі тіла і закривала. Зараз з 30 шараг залишилось 3. Але ж і закривала я це все майже 2.5 роки.

На зв'язку постійно були ?

Сьогодні мені мабудь раз десять дзвонили. З одним поспілкувався пів хвилини і зв'язок перервався

Сьогодні мені мабудь раз десять дзвонили. З одним поспілкувався пів хвилини і зв'язок перервався
Если нет денег и желания закрывать кредит то общатся особо не о чем только настроение портить

Останнє редагування:

Краще не спілкуватися з ними. Так бистріше прийдете до лояльних умов. Звісно оточення можуть встрясти, так чи інакше цього не оминути. Але якщо збираєтесь закривати на лояльних умовах, то краще ігноруйте.

Дякую за відповідь
Опублікуйте Ваші МФО, будь-ласка)

Опублікуйте Ваші МФО, будь-ласка)
Finbar
CreditSend
AvansCredit
TrebaCredit
ClickCredit
Mycredit
SartFin
FirstCredit
SunCredit
Bitcapital
Ось такий список маю
Краще не спілкуватися з ними. Так бистріше прийдете до лояльних умов. Звісно оточення можуть встрясти, так чи інакше цього не оминути. Але якщо збираєтесь закривати на лояльних умовах, то краще ігноруйте.

Зрозуміло.
Оточення вже чули за МФО, знають як вони себе ведуть (колись різні історії чули) Спілкуватись з ними вони навряд чи будуть

Останнє редагування:
Назад
Угорі