- Дописи
- 2832
- Рішення
- 1
- Реакції
- 7461
- Бали
- 2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ранок, прокинулась, душ, поснідала, робота, садок, школа, обід, робота, садок, школа, додому, повечеряла, душ, спати!
Про шо це я?! Чого очікувати????
А....буде, шо буде!!!!!
До чого це я?!
Та до того, шо забутьде фразу "чого очікувати від мфо?"!!!!!! очікуйте, що завтра ви прокинетесь, а далі буде, шо буде!!!!
По-різному у кожного! Ну це як гінеколог чи стоматолог, чи труси стрінги (різні по відчуттях!)
Заспокойтесь вже зі своїми питаннями "чего ожидать"!
Ви просто лягайте ввечері спати, а зранку вставайте (ну хто в другу зміну працює,- то навпаки)! Для чого ще щось очікувати чи ожидать?!
Очікувати можна поїзд, очікувати можна стоячи в черзі за ковбасою, можна довго очікувати відповідь оператора кол-центру Укрпошти...
А очікувати щось від мфо???? Нашо воно вам????
Про шо це я?! Чого очікувати????
А....буде, шо буде!!!!!
До чого це я?!
Та до того, шо забутьде фразу "чого очікувати від мфо?"!!!!!! очікуйте, що завтра ви прокинетесь, а далі буде, шо буде!!!!
По-різному у кожного! Ну це як гінеколог чи стоматолог, чи труси стрінги (різні по відчуттях!)
Заспокойтесь вже зі своїми питаннями "чего ожидать"!
Ви просто лягайте ввечері спати, а зранку вставайте (ну хто в другу зміну працює,- то навпаки)! Для чого ще щось очікувати чи ожидать?!
Очікувати можна поїзд, очікувати можна стоячи в черзі за ковбасою, можна довго очікувати відповідь оператора кол-центру Укрпошти...
А очікувати щось від мфо???? Нашо воно вам????