Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кредит7Целый вечер наяривают. В гугле ничего нет.
Спасибо. Интересно чего звонят. Кредита у них нет.Кредит7
За друзей, за друзей ?Спасибо. Интересно чего звонят. Кредита у них нет.
Спасибо.
Спасибо.
А кредит плюс є?Спасибо. Интересно чего звонят. Кредита у них нет.
Спасибо.
Спасибо.
Господя!!!! Тут бы свое пережить и устаканить. А ещё и друзья?За друзей, за друзей ?
Так.А кредит плюс є?
Ну якщо наярюють з такого номера..то вони......В мене вони з таких номерів наярюють як на прозвон ставлять....дятли...Господя!!!! Тут бы свое пережить и устаканить. А ещё и друзья?
Так.
В мене треш за моїх знайомих, а в них за мене ?Господя!!!! Тут бы свое пережить и устаканить. А ещё и друзья?
Аналогично, раз в неделю 2 дня подряд я на автодозвонеНу якщо наярюють з такого номера..то вони......В мене вони з таких номерів наярюють як на прозвон ставлять....дятли...
Аналогично, раз в неделю 2 дня подряд я на автодозвоне
3 месяцаЯка прострочка?
В мене більше 10місяців. А то вже перелякалася, тіло до НГ просили, але гроші пішли на подарунки ?3 месяца
Мне только списание 60% предлагают, я не ведусь, так они меня на автодозвон ставять, я иногда на них переадресацию) вот так и живем))В мене більше 10місяців. А то вже перелякалася, тіло до НГ просили, але гроші пішли на подарунки ?
А мені перед нг тіло запропонували..Та ще і на частини на 5 платежіа....Но уви...грошей не було....а тому ставлять час від часу на прозвонМне только списание 60% предлагают, я не ведусь, так они меня на автодозвон ставять, я иногда на них переадресацию) вот так и живем))
Не понимаю о каком списание они говорят, я ничего не брала. Предложила подать на меня в суд, а они предложили что бы я подала на них?прекрасно я с чем в суд пойду с смс что ли?Все больше мы не общаемся))А мені перед нг тіло запропонували..Та ще і на частини на 5 платежіа....Но уви...грошей не було....а тому ставлять час від часу на прозвон
Скільки часу у вас прострочка?А мені перед нг тіло запропонували..Та ще і на частини на 5 платежіа....Но уви...грошей не було....а тому ставлять час від часу на прозвон
5 місяцівСкільки часу у вас прострочка?
Тіло велике?А мені перед нг тіло запропонували..Та ще і на частини на 5 платежіа....Но уви...грошей не було....а тому ставлять час від часу на прозвон