+38 0931709986

• Автор теми Автор теми Kaptax
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

Kaptax

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
20
Бали
2565
Kaptax не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
прям телефонный терорист)100 заблокированных за день

0931709986
прям телефонный терорист)100 заблокированных
Кто то знает?аж интресно,обычно до 10 звонков с номера а этот прям сотню за день

0931709986
прям телефонный терорист)100 заблокированных
Кто то знает?аж интресно,обычно до 10 звонков с номера а этот прям сотню за день
ССлоун наяривают каждых 5 минут :)
Инфо с гетконтакт

прям телефонный терорист)100 заблокированных за день
вам не все одно, хто? дзвонять собі та й нехай дзвонять далі
чи ви думаєте, що від кількості дзвінків залежить серйозність їх намірів?

вам не все одно, хто? дзвонять собі та й нехай дзвонять далі
чи ви думаєте, що від кількості дзвінків залежить серйозність їх намірів?
Ну мало ли ,что у них на уме,ну я так начинаю понимать ,кому нужно напишут!)

Ну мало ли ,что у них на уме,ну я так начинаю понимать ,кому нужно напишут!)
коли на телефоні стоїть автоскидання подібних номерів то надзвонюють дуже часто. Я в свій час просто не брала слухавку то в перші місяць-два ну 10 дзвінків в день, ну 12, точно не пам"ятаю вже, давно то було. Зараз раз в кілька днів дзвонять на "контактний". 11 шараг

Плімянік купив сімку лайфа тільки вставив в телефон як началися дзвонкі за якогось хлопця дзвонять вопще непонятно дзвонять кому нє лєнь і на нові сім карти.

Плімянік купив сімку лайфа тільки вставив в телефон як началися дзвонкі за якогось хлопця дзвонять вопще непонятно дзвонять кому нє лєнь і на нові сім карти.
То хай поспілкується з нещасними. Їм як бачите нормального спілкування бракує... А тут ми їх всіх шлемо в піше еротичне....

Такая же фuгня купила симку вторую новую,а на нее вердикт наяривают что в суд подают на меня успехов желаю им....это такие же номера новые как и ....

e-cash. А мне 067077 ****а дальше цифры меняются - наяривает 100 раз. Может кто знает кто такие?
В мене таж сама ситуація....067077 3і сутки кожі 3 -5 хвилин.3І сутки...кінець номера завжди різний.тому видаляю пачками

Все новые симкарты, это номера которыми год не пользовался бывший владелец номера, но они чьи-то, так что, ваш случай не единичный.
Все новые симкарты, это номера которыми год не пользовался бывший владелец номера, но они чьи-то, так что, ваш случай не единичный.
Были чьи-то, новых номеров мало, в основном старые номера на новых симках.

Скажіть будь ласка дзвонять 2 номери один вибиває голдцентр другий колцентр це хто ?

Назад
Угорі