0930943865 пишет что следчий с Дарницкого отделения милиции!)правда?

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ира 89

Форумчанин
Дописи
389
Реакції
108
Бали
2625
Ира 89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте всем) только что звонит некий Скачко Дмитрий Васильевич следчий с Дарницкой милиции) типа в течении часа погасите займ, а то открою на вас провадження з Готивочки жалоба типа) Правда?

Здравствуйте всем) только что звонит некий Скачко Дмитрий Васильевич следчий с Дарницкой милиции) типа в течении часа погасите займ, а то открою на вас провадження з Готивочки жалоба типа) Правда?
Милици у нас уже нет. В следующий раз скажите пусть открывает провадження

А я верховний ГУРУ тібетських ЛАМ!!! :prankster: Кажу ВАМ зробіть отак :__::__::__:

На вайбері))) шось на слідчого не схожий

Вкладення

• Screenshot_2020-04-08-12-30-03-612_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2020-04-08-12-30-03-612_com.viber.voip.webp
    32.7 Кб · Перегляди: 81
Звонив і контактному теж)

На вайбері))) шось на слідчого не схожий
Поліція- це ж не модельне агенство.
Зовнішність там- не головне)))
Готівочка намагається демотивувати Вас.
Не звертайте уваги.

У меня такой слидчий от быстрозайм звонил, когда попросила назвать фио, звание, точное название райотдела и номер жетона, он послал меня на 3 буквы и бросил трубку. А потом на Вайбер слепили п...оно коллаж? все это улетело жалобой на 1545, теперь вроде угомонились, только смс шлют и автооответчик звонит. Я правда быстрозайм до этого немного зад...чила, звонила без перерыва им на горячую линию, они там знатно закипели.
Так что не парьтесь, это все развод.

Ребятка дякую Вам, що Ви такі классні)) дуже рада що найшла цей чат) я йому в вайбері нвписала щоб посвідчення показав, то він отморозився культурно)) сказа ждати повістку в суд, хотя навіть не знаю за що іменно)))
Підскажіть може на нього написати заяву в кіберполіцію чи ще кудись?) вибісив мене

Ребятка дякую Вам, що Ви такі классні)) дуже рада що найшла цей чат) я йому в вайбері нвписала щоб посвідчення показав, то він отморозився культурно)) сказа ждати повістку в суд, хотя навіть не знаю за що іменно)))
Підскажіть може на нього написати заяву в кіберполіцію чи ще кудись?) вибісив мене
Напишите в полицию они за него быстро возьмутся,если он не из полиции

Какой слидчий не смешите мои подковы,бугага просто.

Полный бред , ментам больше заняться нечем что бы просить вас погасить займ ??? . В следующий раз позвонит вам , вы скажите звонила в отдел сказали такой Дядя отсутсвует !)))) И посылайтесь его накуй ?

Бред полный) А какая просрочка у вас?

Вважаю- це кращий прикол за сьогодні...
А не допоможите написати правильно заяву)) може Ви знаєте і як парвильно відправити куди?)
Десь 2місяці)
2місяці десь)
Можна телефонувати на урядову лінію ,найпростіше,можна писати на ім_я уповноваженої в справах ВР України...
А не допоможите написати правильно заяву)) може Ви знаєте і як парвильно відправити куди?)
Десь 2місяці)
2місяці десь)
Та в довільній формі можна писати,на форумі є розділ відповідний,погортайте ,знайдете приклади

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі