+38 0731322730

• Автор теми Автор теми Танюша 12345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюша 12345

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
10
Бали
848
Танюша 12345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що це за с... А..???? Я ще такого не чула і небачила що це за гaмно видзвонює, виговорює все і вся, всім лиє про мене гaмно, сусідам, друзям, включає аудіодзвінки коли ще я хотіла домовитись про рекструризацію. Чесно.... Йде нафіг і надовго....

По тегам нету этого номера
Интересно, послушаю

вы уж извините!а шо вас удивляет?

ребят что с Вами сегодня? да если создаёте темы,так бляха создайте их правильно без ошибок и чётко сформулированным вопросом,Я ТУПЕЮ когда читаю
0731322730....ось цей номер вуха всіх..
это как вуха всих?

Хоть и не ко мне вопрос.... Если честно то уже ничего. Но каждый день ждёшь чего-то нового
ребят что с Вами сегодня? да если создаёте темы,так бляха создайте их правильно без ошибок и чётко сформулированным вопросом,Я ТУПЕЮ когда читаю
0731322730....ось цей номер вуха всіх..
это как вуха всих?
Человек написал, что сливает все записи все разговоры!!! Чего вы ругаетесь ? Каждый из нас был в панике

Дивує те що я брала кредит, а не сусіди, друзі, діти і т. Д....!!!!!!!!! Ось що дивує!!!!! Дивує що визнають телефони і видзвонюють до тих хто поміняв телефони... Як???

Дивує те що я брала кредит, а не сусіди, друзі, діти і т. Д....!!!!!!!!! Ось що дивує!!!!! Дивує що визнають телефони і видзвонюють до тих хто поміняв телефони... Як???
Вот это и мне интересно . Был новый номер нашел уже банк

что они вам скажут по телефону хорошего?

Вот это и мне интересно . Был новый номер нашел уже банк
Знайшли посіняний номер позавчора дитини!!! Який знала тільки я. І в мережі інтернет її немає!!!! Дзвонить сьогодні дятел і каже " Мать возлє тебя?!!! Зови..... П!!! Звідки??? Так я не дуже давно вийшла на прострочки, так я починаю свій шлях, так я в паніці, так я пишу в паніці з помилками...... Але я задаю логічне питання як знаходять ці придурки номера які я позавчора поміняла дитині!!!!!!

А Вы как то с ними общаетесь?)

Я
Знайшли посіняний номер позавчора дитини!!! Який знала тільки я. І в мережі інтернет її немає!!!! Дзвонить сьогодні дятел і каже " Мать возлє тебя?!!! Зови..... П!!! Звідки??? Так я не дуже давно вийшла на прострочки, так я починаю свій шлях, так я в паніці, так я пишу в паніці з помилками...... Але я задаю логічне питання як знаходять ці придурки номера які я позавчора поміняла дитині!!!!!!
выше отписал

• Подобається
Реакції: Mif
Хоть и не ко мне вопрос.... Если честно то уже ничего. Но каждый день ждёшь чего-то нового

Человек написал, что сливает все записи все разговоры!!! Чего вы ругаетесь ? Каждый из нас был в панике
Макс увольте меня от того что пишут люди в последнее время ,одно и тоже Лень же людям читать ,во первых не коректно ,во вторых с ошибками и на конец никто не ругается

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі