Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите кто звонил не могут найти что за МФО
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В гет контакт це Алина Лайф , а дзвонив мені Дмитро з Банана кредит , з цього номеру, якщо я не помиляюсь .Подскажите кто звонил не могут найти что за МФО
Супер дякую. Полетить зараз скарга на бананакредіт. Задовбали вже дзвонитиВ гет контакт це Алина Лайф , а дзвонив мені Дмитро з Банана кредит , з цього номеру, якщо я не помиляюсь .
Скарга за те що вони вам дзвонять??) Да і де доказ що це їх номер.Супер дякую. Полетить зараз скарга на бананакредіт. Задовбали вже дзвонити
Скаргу потрібно писати, якщо вони Вам погрожували і у Вас є докази. Або ж тероризують третіх осіб. На конретні їхні дії писати треба.Супер дякую. Полетить зараз скарга на бананакредіт. Задовбали вже дзвонити
Дуже цікаво, а на що саме буде скарга в НБУ? Дзвонити вони мають вам право скільки завгодно, контакт з вами мати 2 рази на день. Скарги це правильно, але ж вони мають бути доречними.Супер дякую. Полетить зараз скарга на бананакредіт. Задовбали вже дзвонити
Це скарга не від мене а від чоловіка він не контактна особа. Мені нехай дзвонять на здоров'яСкарга за те що вони вам дзвонять??) Да і де доказ що це їх номер.
Писати скарги звісно треба, але за якесь порушення,а не за дзвінки. Звонити вони якраз мають повне право
Це скарга не від мене а від чоловіка він не контактна особа, зодовбали вже йому дзвонити. Мені нехай дзвонять на здоров'яСкаргу потрібно писати, якщо вони Вам погрожували і у Вас є докази. Або ж тероризують третіх осіб. На конретні їхні дії писати треба.