0634521864 підкажіть хто

• Автор теми Автор теми Sky27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Sky27

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
55
Бали
5125
Sky27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Представляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....

Вкладення

• Screenshot_2019-12-05-11-04-47-253_app.source.getcontact.webp
    Screenshot_2019-12-05-11-04-47-253_app.source.getcontact.webp
    78.4 Кб · Перегляди: 85
Самі себе підписують :lol:
Дуріки...
Або хтось повірив і підписав.
Представляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....
БистроЗайм.

Самі себе підписують :lol:
Дуріки...
Або хтось повірив і підписав.

БистроЗайм.
Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...

Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...
Брєд брєдовий...
Залякує.
Перегляньте розділ про БистроЗайм, такий слідчий кожному дзвонив...

Ага,повестка по телефону? Наивности нет предела)

Ага,повестка по телефону? Наивности нет предела)
Сказав що треба мені підійти в моєму місті в нац поліцію...а сусідці шо приїдуть і будуть розбиратися шо вона замішана,питає нашо я її телефон давала комусь кажу що хай йде і пише заяву в поліцію...

На будущее ответ- Здравствуйте пан следователь. Я обращалась в полицию,мне рекомендовали послать вас в **** канал. Досвидания

Нейдете нікуди???
Ні. Спочатку теж волосся дибки встало. Не знала, куди бігти. Передзвонила у поліцію, сказали такого слідчого немає і не було ніколи. Сказали, можете написати заяву в поліцію на цю контору, це ж від їхнього імені дзвонять. Пока не писала. Мені більше не дзвонять, якщо ще раз подзвонять, піду...

Ні. Спочатку теж волосся дибки встало. Не знала, куди бігти. Передзвонила у поліцію, сказали такого слідчого немає і не було ніколи. Сказали, можете написати заяву в поліцію на цю контору, це ж від їхнього імені дзвонять. Пока не писала. Мені більше не дзвонять, якщо ще раз подзвонять, піду...
Вони більше і не будуть.
Пранк зі слідчим розрахований на тимчасовий ефект розгубленость і нерозуміння...
Цілком серйозно
Ви плануєте сходити?

Вони більше і не будуть.
Пранк зі слідчим розрахований на тимчасовий ефект розгубленость і нерозуміння...

Ви плануєте сходити?
Та пусть идёт,и сама успокоится,и дежурного по РОВД повеселит

Добрый день. Подскажите пожалуйста чей номер 0504909805 с какой шараги ето звонят?

Назад
Угорі