Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Представляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....
БистроЗайм.Представляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....
Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...Самі себе підписують
Дуріки...
Або хтось повірив і підписав.
БистроЗайм.
Так отвечайте- Аваков слушаетПредставляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....
Брєд брєдовий...Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...
Ага,повестка по телефону? Наивности нет предела)Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...
Один в один. Тільки місто інше!!!???Сказав татові що написана заява на мене по шахрайству в Запоріжжі і передана в моє місто щоб прийти в нац поліцію...
Сказав що треба мені підійти в моєму місті в нац поліцію...а сусідці шо приїдуть і будуть розбиратися шо вона замішана,питає нашо я її телефон давала комусь кажу що хай йде і пише заяву в поліцію...Ага,повестка по телефону? Наивности нет предела)
На будущее ответ- Здравствуйте пан следователь. Я обращалась в полицию,мне рекомендовали послать вас в **** канал. ДосвиданияПредставляється слідчим в Запоріжській області...подзвонив до тата і до сусідки то та в паніці шо до неї дзвонять з поліції....
Нейдете нікуди???Один в один. Тільки місто інше!!!???
Вы это сейчас серьезно спросили??Нейдете нікуди???
Ні. Спочатку теж волосся дибки встало. Не знала, куди бігти. Передзвонила у поліцію, сказали такого слідчого немає і не було ніколи. Сказали, можете написати заяву в поліцію на цю контору, це ж від їхнього імені дзвонять. Пока не писала. Мені більше не дзвонять, якщо ще раз подзвонять, піду...Нейдете нікуди???
Цілком серйозноВы это сейчас серьезно спросили??
Вони більше і не будуть.Ні. Спочатку теж волосся дибки встало. Не знала, куди бігти. Передзвонила у поліцію, сказали такого слідчого немає і не було ніколи. Сказали, можете написати заяву в поліцію на цю контору, це ж від їхнього імені дзвонять. Пока не писала. Мені більше не дзвонять, якщо ще раз подзвонять, піду...
Ви плануєте сходити?Цілком серйозно
Та пусть идёт,и сама успокоится,и дежурного по РОВД повеселитВони більше і не будуть.
Пранк зі слідчим розрахований на тимчасовий ефект розгубленость і нерозуміння...
Ви плануєте сходити?
Никто никуда не идет. Жду. Кто в следующий раз позвонит???!!! Президент Америки, или премьер или прокурор???Та пусть идёт,и сама успокоится,и дежурного по РОВД повеселит
Так ми ж не про вас!))Никто никуда не идет. Жду. Кто в следующий раз позвонит???!!! Президент Америки, или премьер или прокурор???
ГотивочкаДобрый день. Подскажите пожалуйста чей номер 0504909805 с какой шараги ето звонят?