+38 063105ххххх

• Автор теми Автор теми elenadzuba
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 398
100% це вся дніпровська банда: біти, кріпсі, єгроші, кредитпромінвест, топ1, лоан+ в них одна телефонія на всіх

100% це вся дніпровська банда: біти, кріпсі, єгроші, кредитпромінвест, топ1, лоан+ в них одна телефонія на всіх
Чи може хтось підказати завжди дзвінки о 20:00 закінчувалися а це другий день телефонують вчора один номер сьогодні інший о 20:35 вчора взагалі о 22🤯

Чи може хтось підказати завжди дзвінки о 20:00 закінчувалися а це другий день телефонують вчора один номер сьогодні інший о 20:35 вчора взагалі о 22🤯
Біти/кріпсі можуть і о 24:00 телефонувати)) для них це класика

до речі, мені біти і кріпсі ніколи не телефонували після 20:00, стабільно починали 8:01 і до 20:00 могли поступати дзвінки, протермінування 2+ місяців були

Всім доброго вечора, напишу вже в цій темі щоб не починати нову, розумію що у всіх дзвінки, але сьогодні якийсь особливий день, калфільтер не заблокував ні один номер це тільки в мене так ?🥲

Всім доброго вечора, напишу вже в цій темі щоб не починати нову, розумію що у всіх дзвінки, але сьогодні якийсь особливий день, калфільтер не заблокував ні один номер це тільки в мене так ?🥲
може скупили нову пачку номерів, тому так і трапилось, так буває, на жаль

Назад
Угорі