Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Клт чи процент є?Комусь телефонував такий Опер Ігор з карного розшуку![]()
Проценту нема, а що таке клт?Клт чи процент є?
Я чогось так і подумала, то ж у них там свій окремий відділок з операми є, да і не тільки. Фантазії немає межбіт кепітал
Я таких як вони ще не бачила, плата за користування шалена. стопів немає. я закривала кредит кожного дня по якійсь частині, з мене вимагали всю суму на протязі години чи двох. Обзвонили всіх рідних і друзів. такого приниження в мене ще не було ніколи.Я чогось так і подумала, то ж у них там свій окремий відділок з операми є, да і не тільки. Фантазії немає меж![]()
Через дві години здались?Я таких як вони ще не бачила, плата за користування шалена. стопів немає. я закривала кредит кожного дня по якійсь частині, з мене вимагали всю суму на протязі години чи двох. Обзвонили всіх рідних і друзів. такого приниження в мене ще не було ніколи.
ні, просто розколотили хворого батька і матір, наступного дня знову, я думала, що хоч в неділю буде спокій - ні. хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити. НЕАДЕКВАТНІЧерез дві години здались?
Через дві години здались?
Оо ви серйозно, ігнорувати не пробувалині, просто розколотили хворого батька і матір, наступного дня знову, я думала, що хоч в неділю буде спокій - ні. хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити. НЕАДЕКВАТНІ
Взагалі не вихід. Ви ж знаєте,що вони нічого не можуть зробити крім діставати дзвінками.хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити
Батьків шкода - вони їх турбували.Оо, я вже 3 місяць їх морожу
Оо ви серйозно, ігнорувати не пробували
Вони турбувати будуть всіх кого знайдутьБатьків шкода - вони їх турбували.
Такий він опер Ігор, як я президент США...Комусь телефонував такий Опер Ігор з карного розшуку![]()
Так отож, та то біти і їх світ фантазійТакий він опер Ігор, як я президент США...
Нехай батьки звернуться в поліцію або прокуратуру із заявою про кримінальне правопорушенняБатьків шкода - вони їх турбували.
Це ваша фатальна помилкахоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити
Безглузда просто.Це ваша фатальна помилка
Гроші коту під хвістБезглузда просто.
Фатального нічого нема