+38 063 242 4348

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 704

Pandali21

Форумчанин
Дописи
864
Реакції
669
Бали
473
Pandali21 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Комусь телефонував такий Опер Ігор з карного розшуку🤣

Я чогось так і подумала, то ж у них там свій окремий відділок з операми є, да і не тільки. Фантазії немає меж🤣
Я таких як вони ще не бачила, плата за користування шалена. стопів немає. я закривала кредит кожного дня по якійсь частині, з мене вимагали всю суму на протязі години чи двох. Обзвонили всіх рідних і друзів. такого приниження в мене ще не було ніколи.

Я таких як вони ще не бачила, плата за користування шалена. стопів немає. я закривала кредит кожного дня по якійсь частині, з мене вимагали всю суму на протязі години чи двох. Обзвонили всіх рідних і друзів. такого приниження в мене ще не було ніколи.
Через дві години здались?

ні, просто розколотили хворого батька і матір, наступного дня знову, я думала, що хоч в неділю буде спокій - ні. хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити. НЕАДЕКВАТНІ

Оо, я вже 3 місяць їх морожу
ні, просто розколотили хворого батька і матір, наступного дня знову, я думала, що хоч в неділю буде спокій - ні. хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити. НЕАДЕКВАТНІ
Оо ви серйозно, ігнорувати не пробували

Батьків шкода - вони їх турбували.
Нехай батьки звернуться в поліцію або прокуратуру із заявою про кримінальне правопорушення
хоча я щодня переводила кошти ті що вдалося за день заробити
Це ваша фатальна помилка

Назад
Угорі