Цілий день наяріють 0442246005 , 2245998, 2245981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Truecaller норм. прога? А то вже багато перепробував, все не те, або платна, або англ.Как-то так
Мне норм)))А лучше всего для меня это оключенная симка))Truecaller норм. прога? А то вже багато перепробував, все не те, або платна, або англ.
"Только цинизм и пофигизм - укрепляет организм"Мне норм)))А лучше всего для меня это оключенная симка))
Другой бы спорил я не стану)))Абсолютно согласна как никогда)))"Только цинизм и пофигизм - укрепляет организм"
Лучшего блокиратора, чем тумблер у себя в голове нет.
А не имея его и никакие антиспамеры не помогут.
"тумблер у себя в голове" включений, але коли телефон часто дзвонить - то як мініум не зручно, а на рах. сімки, в мене контракт по якому в будь-якому випадку треба плати + може "добродії" пропозицію щось типу пів тіла захочуть прислати.Другой бы спорил я не стану)))Абсолютно согласна как никогда)))
Взагалі не міняв сімкарту, робота не дозволяла та й не бачив потреби і не встановлював сторонній софт ( блокератори ) на телефон."тумблер у себя в голове" включений, але коли телефон часто дзвонить - то як мініум не зручно, а на рах. сімки, в мене контракт по якому в будь-якому випадку треба плати + може "добродії" пропозицію щось типу пів тіла захочуть прислати.
Ну смс на номер приходить - це щодо зміну сімки, а блокування спаму в мене вкл., я про ці звінки мовчу(на око рахував - по 80 в день), я кажу про дзв., що під спам не підпадають, було десь по 5 вдень, а за сьогодні вже десь 25(в основному київськ.).Взагалі не міняв сімкарту, робота не дозволяла та й не бачив потреби і не встановлював сторонній софт ( блокератори ) на телефон.
Стандартна гугловська звонилка на телефоні має функціонал для блокування спаму.
А для пропозицій, якщо вони вас цікавлять є смс і електронна пошта, куди вони стаільно наярюють.
Немає жодної сторонньої програми, яка би стовідсотково могла блокувати такі дзвінки.Ну смс на номер приходить - це щодо зміну сімки, а блокування спаму в мене вкл., я про ці звінки мовчу(на око рахував - по 80 в день), я кажу про дзв., що під спам не підпадають, було десь по 5 вдень, а за сьогодні вже десь 25(в основному київськ.).
Все це я знаю і повністю з вами згоден і з "заблокування всіх вхідних не з телефонної книги, але це такий собі варіант", терпемо, добре хоч поки до 9,00 і після 20,00 не дзв.Немає жодної сторонньої програми, яка би стовідсотково могла блокувати такі дзвінки.
Всі вони працюють на основі гугла ( відгуків ), а шараги оновлюють номери телефонів.
Тільки заблокування всіх вхідних не з телефонної книги, але це такий собі варіант.